Πετοσφαίριση Γυναικών: Απόλλων Καλαμάτας – Σπαρτιατικός Γ.Σ. 1 – 3

0
97

Παρά τις απουσίες βασικών, παρά την αντίθετη διαιτησία, παρά τον τραυματισμό της Βάρλα στο 3ο σετ που η διαιτησία το έκανε ντέρμπι βάζοντας πάλι τον Απόλλων στο παιχνίδι, ο Σπαρτιατικός πήρε αυτό που είχε θέση από την αρχή σαν στόχο, νίκη δηλαδή με καθαρό σκορ που θα τον έβαζε πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Καθαρή η υπεροχή του ΣΓΣ στα 2 πρώτα σετ με τις μικρές που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά βασικών να τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Με 8 παίκτριες κατέβηκε για το ματς στην Καλαμάτα ο Σπαρτιατικός και με 3 παγκορασίδες στην σύνθεση.

Ατυχές περιστατικό του αγώνα ο τραυματισμός της Βάρλα και η υποχρεωτική αλλαγή που στοίχισε και την απώλεια του σετ 25 – 23 στην ομάδα καθώς χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση αν και προηγείτο στο σκoρ 22-21 πριν το τραυματισμό. Στο 4ο σετ με καθαρό μυαλό και πείσμα κατάφεραν να καθαρίσουν από νωρίς το σετ φτάνοντας στην νίκη, αφιερώνοντάς τη νίκη μαζί με μια selfie στη συμπαίκτριά τους.

Μια νίκη με την οποία ο Σπαρτιατικός ισοβαθμεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με Απόλλων Καλαμάτας και ΝΟΚ Ποσειδών.  ‘Ενα πρωτάθλημα το οποίο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Για τον Σπαρτιατικό: Ρηγάκου, Ζαχαροπούλου, Αποστολοπούλου, Αθανασοπούλου, Καχριμάνη, Κουρτσούνη, Βάρλα, Τρουγκάκου.

προπονητής: Μιχάλης Κωνσταντόπουλος