Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

0
74

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Στα γραφεία του συναιτερισμού συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, οι οποίοι λογόφεραν.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε μεγάλη ένταση η συνεδρίαση διακόπηκε. Πρώτος αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι και των υπόλοιπων ΠΑΕ.

inner

Επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», κατήγγειλε (διαβάστε περισσότερα εδώ).

inner

Μετά τα όσα έγιναν οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κώστα Καραπαπά, αλλά και του άνδρα της προσωπικής συνοδείας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που χτύπησε τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού».

«Αυτό που θα ζητήσω από την Πολιτεία θα είναι πέρα από τις ποινές στις ομάδες που θα πρέπει να είναι πολύ βαριές, ποινές θα πρέπει να υπάρχουν και σε επίπεδο φυσικών προσώπων», επισήμανε μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος (διαβάστε εδώ περισσότερα).

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr