Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα GODS OF WAR TRIALS: Διακρίσεις Λακώνων Μαχητών

0
95

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα <<GODS OF WAR TRIALS>>, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη και το ΔΑΪΣ κατακλείστηκε νωρίς το πρωί από αθλητές , προπονητές και θεατές. Τα στυλ ήταν η Β΄και Γ΄κατηγορία Low Kicks, Κ-1, Muay Thai, Πυγμαχία και Tae-kwon-do. Πολύ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στα στυλ του τατάμι , με μικρούς και μεγάλους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά η παρουσία σχολών από Σπάρτη, Ρόδο , Κρήτη, Ναύπλιο , Πάτρα , Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά και φυσικά από όλη την Αθήνα.

Στους αγώνες συμμετείχαν  αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους από όλη την επικράτεια της Ελλάδας διαγωνιζόμενοι στις κατηγορίες μαύρων και εγχρώμων ζωνών και στις ηλικιακές κατηγορίες πανπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών.

Περίπου 1000 θεατές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους αθλητές και τις αθλήτριες οι οποίοι διαγωνίσθηκαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα, για φόρμες και sparring.

Τον Νομό Λακωνίας εκπροσώπησαν  οι Σχολές TAEKWON-DO  Σπάρτης – Ξηροκαμπίου και Κροκεών με προπονητές τους Ντάρμο Παναγιώτη και Καρούνη Τηλέμαχο με 13 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν  και άξια κέρδισαν μετάλλια της κατηγορίας τους.

Ακολουθεί πίνακας με τα ονόματα των διακριθέντων αθλητών:

  • 1η Θέση  : —ΝΤΑΡΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΤΣΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ( ΣΠΑΡΤΗΣ).

— ΒΑΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΕΡΒΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΠΛΑΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  (ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ).

 

  • 2η Θέση  : —ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ( ΣΠΑΡΤΗΣ).

—ΜΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  ΛΑΜΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  (ΚΡΟΚΕΕΣ)

Συμμετοχές παιδικό έως 7 χρονών αγώνες εμπειριών:   ΚΑΠΟΥΡΕΛΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,

ΒΑΔΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΡΟΚΕΕΣ)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΣΠΑΡΤΗΣ: ΝΤΑΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ-ΚΡΟΚΕΩΝ: ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

2kr45