Α.Ο. Γλυκόβρυσης: Ανακοίνωση παραίτησης από το πρωτάθλημα

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε την πρόθεση για παραίτηση- αποχώρηση του Α.Ο Γλυκόβρυσης απο το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου,της 2ης κατηγ.της ΕΠΣΛ. Δυστυχώς ,το όραμά και οι προσδοκίες μας δεν τελεσφόρησαν και επομένως με υψηλό αίσθημα ευθύνης είμαστε σε θέση να σταματήσουμε την ενασχόληση με αυτό που αγαπήσαμε και αγαπάμε, το ποδόσφαιρο. Θα ήταν το λιγότερο προσβλητικό για εμάς να ασχοληθούμε με τις κακές διατησίες και τα ολισθήματα που έτυχε το σωματείο κατα την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.Κανείς από μας δεν έχουμε μάθει στην ποδοσφαιρική μας καριέρα και τη ζωή εν γένει, να μεμψιμοιρούμε και να είμαστε άμοιροι ευθυνών. Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ για τα λάθη,τις αδράνειες και τις άτυχες συμπεριφορές προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκη Καρρά, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Λακωνίας, τους διαιτητές, τις αντίπαλες ομάδες καθώς και τον φίλαθλο κόσμο που τυχόν απογοητεύσαμε. Τα κίνητρα του Εύ αγωνίζεσθαι,της ευγενούς άμιλλας και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον αθλητισμό ήταν , είναι και θα είναι σημαίες μας. Εις το Επανιδείν.

Με τιμή Εκ μέρους του ΔΣ. Α.Ο. Γλυκόβρυσης.