Απόλλων Ξηροκαμπίου – Μολαϊκός. Νέα ομάδων, προϊστορία, σκόρερ, πρόγραμμα. Δήλωση Μανιάτη

0
86

telos_19is_analitiki_A

Απόλλων Ξηροκαμπίου

O Aπόλλων Ξηροκαμπίου βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με 17 γκολ υπέρ και 15 κατά. Αύριο Σάββατο 7 Μαρτίου υποδέχεται τον Μολαϊκό. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλωνας αναδείχτηκε ισόπαλος 2 – 2 εκτός έδρας στο Βλαχιώτη. Την επόμενη αγωνιστική, στις 15 Μαρτίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ευρώτα Έλους.

Ο Σταύρος Μανιάτης δήλωσε στο isports.gr ενόψει του αγώνα με τον Μολαϊκό:

Eίναι ένας πολύ δυνατός και σημαντικός αγώνας, δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι δεν είμαστε αδιάφοροι. Δουλεύουμε σωστά και θέλουμε να συνεχίσουμε την αξιοπρεπή πορεία που έχουμε.

Ο προπονητής του Απόλλων Ξηροκαμπίου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους με αμφίβολος τον Ταμπάκη.

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_20is_skorer_ksiro

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_20is_programma_ksiro

Μολαϊκός

molaikos_flebaris_2015

Ο Μολαϊκός βρίσκεται στη 3η θέση με 38 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.  ‘Εχοντας αγώνα λιγότερο από τον Ολυμπιακό Γυθείου η ομάδα των Μολάων θα προσπαθήσει να τελειώσει το πρωτάθλημα στη 2η θέση. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 4 – 0 στους Μολάους του Α.Ο. Λογγάστρας. Την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας στο Βλαχιώτη.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος έχει εκτός μόνο τον τιμωρημένο Κώνστα.

 

Σκόρερ πρωταθλήματος

arxi_20is_skorer_molaikou 

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_20is_programma_molaikou

 

Προϊστορία

Δύο νίκες για τους φιλοξενούμενους με το ίδιο σκορ και μία για τους γηπεδούχους τα τελευταία χρόνια στο Ξηροκάμπι. Την περίοδο 2013-14 ο Απόλλων Ξηροκαμπίου είχε επικρατήσει 3 – 1, την περίοδο 2012-13 ο Μολαϊκός είχε επικρατήσει 1 – 0, την περίοδο 2011-2012 ο Μολαϊκός είχε επικρατήσει 1 – 0,