Α.Ε. Σπάρτη – Ολυμπιακός Γυθείου. Τελευταία νέα, προϊστορία, σκόρερ και πρόγραμμα

telos_19is_analitiki_A

Για τo ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής θα μπορείτε να ενημερωθείτε LIVE με τις φάσεις και φωτογραφίες από τον αγώνα από το isports.gr. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το άρθρο με την LIVE ενημέρωση του αγώνα και όλων των αγώνων ποδοσφαίρου του Σ/Κ.

Α.Ε. Σπάρτη

Η Α.Ε. Σπάρτη βρίσκεται στη 1η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Εντός έδρας έχει 8 νίκες και 1 ισοπαλία με 27 γκολ υπέρ και 4 κατά.   Την προηγούμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σπάρτη επικράτησε του Λεωνίδα Σπάρτης με 6 – 0. Την 21η αγωνιστική δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Την Κυριακή 8 Μαρτίου με ώρα έναρξης 15:30 η Α.Ε. Σπάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό Γυθείου. Ο Aργύρης Κατσίχτης δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο αγώνα τους Πανάκη και Χαλίλι.

Σκόρερ

arxi_20is_skorer_aes

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_20is_programma_aes

γύθειο_14__

Ολυμπιακός Γυθείου

Ο Ολυμπιακός Γυθείου βρίσκεται στη 2η θέση με 42 βαθμούς. Εκτός έδρας έχει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με 24 γκολ υπέρ και 13 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας 2 – 0 από το Κάστρο Μονεμβάσιας.

O Mαστοράκος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιώργο Σαμπατάκο και Δασκαλάκη, τον τραυματία Γιάννη Μπουρελάκο και τον Νταμίν Λάνσο.

 

Σκόρερ

arxi_19is_skorer_githeio

Πρόγραμμα 2ου γύρου

arxi_19is_programma_githeiou

 

Προϊστορία

proistoria_aes_gutheio_v1