Ούτε αύριο το Πανθρακικός-Ολυμπιακός! Αντίδραση από ΠΑΟ.

0
67

Άγνωστο πότε θα γίνει το παιχνίδι, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης του γηπέδου. Θα ορίσει νέα ημερομηνία η Λίγκα, ποιος πήρε την απόφαση. Αντίδραση από ΠΑΟ.

Στον… αέρα βρίσκεται το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος θύμιζε… βάλτο.

Ο διαιτητής Δελφάκης έκανε αρκετές φορές έλεγχο πριν λάβει την οριστική απόφασή του, ενώ την ίδια άποψη για την αναβολή είχαν και οι άνθρωποι των δύο ομάδων.

Το ματς ωστόσο δεν θα γίνει ούτε αύριο, όπως αναφέρει ο κανονισμός, καθώς η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, ενημέρωσε την Λίγκα ότι αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα “Πανθρακικός – Ολυμπιακός” και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.
Αντίδραση από Παναθηναϊκό

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, σχολίασε μέσω facebook την αναβολή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στην Κομοτηνή…

«Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον… Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις?» ήταν το σχόλιο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

ΠΗΓΗ: sportdog.gr