Μεϊμάρογλου: Πραγματοποίησα την τελευταία μου προπόνηση με το Κάστρο Μονεμβασίας

0
36

ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6/3/2015, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ 57η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΟΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
– Ως γνωστών, παρέλαβα, την 1η Δεκεμβρίου 2014, κατόπιν προτάσεως που μου εγένετο, την τεχνικη ηγεσία του Συλλόγου της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, βρίσκοντας την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την χειρότερη επίθεση, και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. της Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας. Μετα απο σκληρό αγώνα, περίπου 96 ημερών, όπου εφάρμοσα συνολικά, 57 προπονητικές μονάδες, και έδωσα με την ομάδα, 11 επίσημους αγώνες, και 1 ανεπίσημο, δηλαδή είχα αγωνιστικη παρουσία στην ομάδα, 69 ημέρες, σε σύνολο 96 ημερών!!! Καταφέραμε όλοι μαζί, να βγάλουμε την ομάδα, απο την αγωνιστική ανυποληψία στην οποίαν είχε περιέλθει, να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα που δεν είναι επι της παρούσης να αναφερθούν, και να φτάσουμε την ομάδα, εκτός ζώνης υποβιβασμού, και πλέον να βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Και πλέον μετά απο τον μέγα θρίαμβο μας, την τελευταία μας μεγάλη νικη, εκτός έδρας, κόντρα στήν αήττητη έδρα που σπάσαμε, του δευτεραθλητή της φετινής Α΄ Κατηγορίας Λακωνίας, Ολυμπιακού Γυθείου, (με καθαρό σκόρ 0 – 2) η ομάδα της Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, είναι πολύ κοντά στόν στόχο της παραμονής της στην κατηγορία. Ηθελα να ολοκληρώσω, την σίγουρη και άνετη επιτυχία μας, της παραμονής της ομάδος στήν κατηγορία, αλλά αυτό τελικά, κάποιοι έκριναν ότι ισως δεν το δικαιούμε. Ευχαριστώ απο καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές μας, και τους (23) που συνολικά χρησιμοποίησα, τους ζητώ συγνώμη που τους έβαλα σίγουρα, σε μία αγωνιστική διαδικασία και φιλοσοφία, όπου οι περισσότεροι μέχρι τώρα δεν την είχαν μάθει, και ήμουν σκληρός μεν, αλλα απόλυτα δίκαιος μαζί τους. Εύχομαι τις επόμενες έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα, και να θρέψει τους καρπούς και τους κόπους τών ποδοσφαιριστών της. Θα αγαπώ πάντα την Α.Ε.Δ. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. Και είμαι υπερήφανος με τόν επαγγελματικό τρόπο που την υπηρέτησα. Οι ομάδες άλλωστε ποτε δεν φταίνε. Πέρνεις μία πέτρα, και σπάς ένα τζάμι. Είναι ποτε δυνατόν να φταίει η πέτρα;