Γ’ Εθνική: Δίδαξαν ήθος Αχαϊκή και Λουτράκι

0
65

Παρά το έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων συνυπήρξαν σε άκρως φιλικό κλίμα στην εξέδρα του γηπέδου της Κάτω Αχαγιάς.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τίποτα το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό δεν καταγράφηκε στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς το απόγευμα της Κυριακής.

 

Σε μία εποχή, όμως, που τα κρούσματα της βίας δημιουργούν ρεκόρ άνευ προηγουμένοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ατμόσφαιρα σαν αυτή που επικράτησε στο χθεσινό ματς της Αχαϊκής και τον ΑΟ Λουτράκι για τον 3ο όμιλο, πρέπει όχι απλά να σημειώνεται, αλλά να αναδεικνύεται!

 

Παρά το έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης, κυρίως για τους γηπεδούχους, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων συνυπήρξαν σε άκρως φιλικό κλίμα στην εξέδρα, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να επιφυλάσσουν άψογη φιλοξενία, ανταποδίδοντας στο έπακρο εκείνη των ‘οράνιε’ στο ματς του α’ γύρου. Ασφαλώς, η στάση των ανθρώπων και των φίλων τηςΑχαϊκής δεν άλλαξε μετά το τέλος του αγώνα, παρά το γεγονός ότι το ισόπαλο 1-1 δεν έφερε ικανοποίηση στα επιθυμητά επίπεδα.

 

Οι δύο ομάδες δίδαξαν ήθος, αποδεικνύοντας εκ νέου πως αποτελούν σωματεία διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εθνικές κατηγορίες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι φίλαθλοι του συλλόγου της Αχαϊας δεν ξέχασαν τον ιδρυτή του συνδέσμου ‘Ισοβίτες’, Βασίλη Καραβασίλη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα. Θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του, προέβαλλαν σχετικό πανό στο κέντρο του γηπέδου, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

ΠΗΓΗ: http://pamebala.gr/