ΑΕΚ Τρίπολης: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ 2015

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, έχοντας θεσμοθετήσει τα τελευταία 4 χρόνια  τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας του τένις σε άμεση συνεργασία με τον όμιλο τένις του Ρήγα Άργους διοργανώνουν φιλικές συναντήσεις των μελών τους καθ΄όλη την διάρκεια του Μαρτίου.

Η ιστορία του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας του τένις στην ένωσή μας ξεκίνησε ακριβώς πριν τέσσερα χρόνια. Τρία ιστορικά σωματεία της ένωσης Πελοποννήσου ΑΕΚ Τρίπολης, Ρήγας Άργους και ΟΑ Κορίνθου αποφάσισαν να γιορτάσουν για πρώτη φορά την παγκόσμια ημέρα του τένις, τόσο με φιλικές συναντήσεις των μελών τους, όσο και με επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού των πόλεών τους. Τέτοιες δράσεις  λοιπόν οι εν λόγο όμιλοι αποφάσισαν αν τις θεσμοθετήσουν και να τις αναβαθμίζουν κάθε χρόνο προσφέροντας στα μέλη τους και όχι μόνο, στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και ξενοιασιάς μέσα από την αγωνιστική τους συνεύρεση.

Φέτος λοιπόν που ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κλείνει τα 25 χρόνια λειτουργίας του αποφάσισε ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας του τένις να είναι η αρχή των πολλών τενιστικών του εκδηλώσεών για την φετινή σεζόν. Η αρχή λοιπόν θα γίνει αυτό το Σάββατο 14/3 στα γήπεδα του AthlisisClub, θα συνεχιστεί την Κυριακή στα γήπεδα του ομίλου μας. Ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας του τένις θα κορυφωθεί στις 28 -29/3 στα γήπεδα της ΑΕΚ Τρίπολης με το 2ο Ε3 της χρονιάς, όπου οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για όσους συμμετέχουν.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο του περσινού εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας του τένις στον όμιλό μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους φίλους του τένις ….Stay tuned !!!