Νέα σελίδα για τη πάλη στη Σπάρτη. Επίσκεψη Θάνου σε Τζανετέα – Βαλιώτη (βίντεο)

0
143

Θάνος – Κολιτσόπουλος στην Σπάρτη για «Διεθνές Φεστιβάλ Πάλης και Πολιτισμού»

 

Ντία Τζανετέα : Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας Πάλης σε δράσεις Αθλητισμού και Πολιτισμού

Την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Ολυμπιονίκης κος Κώστας Θάνος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ένωσης Ολυμπιονικών Ελλάδος κο Δημ. Κολιτσιόπουλο.

Στόχος της συνάντησης ήταν η συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πάλης και Πολιτισμού προκειμένου μέσα από στοχευόμενες δράσεις να αναδειχθεί το αθλητικό πνεύμα, το ολυμπιακό ιδεώδες και να προβληθούν υγιή πρότυπα για την νεολαία μας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης Γιάννης Παυλάκος, Γιώργος Μπαρέλος, Νίκος Μπακής και Παναγιώτης Μπακάλης οι δύο Σπαρταθλητές Χρήστος Μασούρας και Σταύρος Σταυρόπουλος που έχουν περάσει με μεγάλη επιτυχία από την Πάλη, καθώς επίσης και ο πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη Απόστολος Μανουηλίδης.

 

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη και στον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη με τον οποίο αναπτύχθηκε το θέμα της στήριξης του τοπικού συλλόγου Πάλης με την εύρεση αίθουσας στον δήμο Σπάρτης αλλά και την διεξαγωγή Πανελληνίων πρωταθλημάτων στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος είδε θετικά τις προτάσεις και σημείωσε πως πρόθεση του είναι να στηρίξει τα ερασιτεχνικά σωματεία που διάγουν την ιστορία της Σπάρτης, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

 

Τέλος πριν την αναχώρηση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας δόθηκε η υπόσχεση για την άρρηκτη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης με το Σύλλογο της Σπάρτης για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας στηρίζοντας νέους αθλητές και ανακαλύπτοντας νέα ταλέντα.

Η επόμενη ημέρα για την Πάλη στην περιοχή μας είναι πιο ελπιδοφόρα από ποτέ και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φτάσουμε το Άθλημα που γεννήθηκε στην Σπάρτη εκεί που Αξίζει..

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

ΠΗΓΗ: report4.gr