Πετοσφαίριση Γυναικών: Για τη νίκη-πρόκριση στις 16:00 εντός με Γαλήνη Πατρών

0
115

Σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου, στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης, οι γυναίκες του Σπαρτιατικού αγωνίζονται με τον Α.Ο. Γαλήνη Πατρών. Σε ένα αγώνα με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους εξασφαλίσει την συμμετοχή στην τετράδα των μπαράζ για την Β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Χρέος μας να γεμίσουμε το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης και να γίνουμε ο 7ος παίκτης στη προσπάθεια της ομάδας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Προβάδισμα Σπαρτιατικού για την τελική φάση στο Βόλεϊ Γυναικών

‘Ενα ενδιαφέρον στοιχείο για τον αγώνα με τη Γαλήνη είναι ότι η πρώην παίκτρια του Σπαρτιατικού Βούλα Σάλαρη αγωνίζεται στην ομάδα της Πάτρας. ‘Ηταν βασικό στέλεχος των μικρών τμημάτων όσο και της γυναικείας ομάδας.

Είναι από τις λίγες φορές που πρώην παίκτης του Σπαρτιατικού τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας

11007432_10200366540402352_886795652_n

Ποσειδών Λουτρακίου – Σπαρτιατικός 0 – 3

Πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας για την ομαδα του Σπαρτιατικού. Σε μια δύσκολη έδρα, με μόνο 8 άτομα στην αποστολή και απέναντι σε μια ομάδα που είχε θέσει σαν στόχο την άνοδό της στη Β εθνική κατηγορία οι “μικρές” του Σπαρτιατικού είχαν εξαιρετική απόδοση και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο για αντίδραση στην ομάδα του Λουτρακίου.

Πόντο πόντο το παιχνίδι στα 2 πρώτα σετ με τις παίκτριες του ΣΓΣ να κερδίζουν τις περισσότερες φάσεις διαρκείας και να φτάνουν τελικά στη νίκη. Παρά την κούρασή τους καθώς δεν υπήρχαν πολλές λύσεις απο τον πάγκο για να πάρουν ανάσες υπερέβαλαν εαυτό για την νίκη. Ακόμα και στο 3ο σετ που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5 πόντους βρήκαν γρήγορα τη συγκέντρωση που χρειαζόταν να φέρουν το σκoρ στα ίσα και να πάρουν το προβάδισμα στο 17-17 μεταφέροντας το άγχος στην ομάδα του Λουτρακίου.

Τα σετ 21-25, 22-25, 20-25. Πολύ σημαντικό και το 0-3 σε μια φάση με μονούς αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Επόμενος αγώνας εντός έδρας την επόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου με τον Α.Ο. Γαλήνη Πατρών με μοναδικό στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην τετράδα των μπαράζ για την Β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Χρέος μας να γεμίσουμε το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης και να γίνουμε ο 7ος παίκτης στη προσπάθεια της ομάδας.

Για τον Σ.Γ.Σ : Ρηγάκου, Αποστολοπούλου, Ζαχαροπούλου, Καπετάνιου, Καχριμάνη, Σοφού, Συναδινού, Κουρτσούνη.

Προπονητής: Μιχάλης Κωνσταντόπουλος