Πετοσφαίριση Γυναικών: Σπαρτιατικός – Α.Ο Γαλήνης Πατρών 0 – 3

0
82

Με κακό πρόσωπο η ομάδα του Σπαρτιατικού δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί το μεγάλο πλεονέκτημα της εκτός έδρας νίκης στο Λουτράκι την προηγούμενη αγωνιστική. Απέναντι σε μια ομάδα όχι ανώτερη απο τον ΣΓΣ δεν μπόρεσε ποτέ να μπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη που χρειαζόταν για την απευθείας πρόκριση στα μπαράζ.

Η έμπειρη ομάδα της Γαλήνης ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με περισσότερο ουσία στο παιχνίδι της παίζοντας απλό βόλευ και χωρίς άγχος έπιασε στον ύπνο τις μικρές του ΣΓΣ με αποτέλεσμα την απώλεια του 1ου σετ. Το άγχος και η νευρικότητα είχε ως αποτέλεσμα τα πολλά λάθη, λάθος επιλογές και γενικά μια απόδοση πολυ κατώτερη από τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας με το σκορ να διαμορφώνεται στο 0-3, με την ομάδα της Γαλήνης να μετατρέπεται στο φαβορί πλέον για μια θέση στα μπαράζ καθώς θα υποδεχτεί την ομάδα του λουτρακίου στην έδρα της την τελευταία αγωνιστική.

Για τον Σπαρτιατικό : (Βαρζακάκος-Κωνσταντόπουλος) Ρηγάκου, Αποστολοπούλου, Καπετάνιου, Ζαχαροπούλου, Καχριμάνη, Συναδινού, Τσιγκανέ, Κουρτσούνη, Τρουγκάκου, Τσεμπελή