Έναρξη του “One Team” με τον Διαμαντάκο

0
90

Ο Γιώργος Διαμαντάκος είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που συμμετέχει στο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης της Euroleague “One Team”. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων της Κορίνθου.

Οι δράσεις της Euroleague εκτός παρκέ είναι έντονες και αφορούν -σε μεγάλο βαθμό- το κοινωνικό πρόσωπο της διοργάνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γιώργος Διαμαντάκος βρέθηκε σήμερα το πρωί (24/3) στο κατάστημα κράτησης ανηλίκων της Κορίνθου, αποτελώντας τον πρώτο πρεσβευτή του “One Team”.

Ο Σπαρτιάτης σέντερ έπαιξε μπάσκετ με τους τροφίμους του καταστήματος (ηλικίας 15 έως 18 ετών), μα πάνω απ όλα πέρασε το μήνυμα της συνεργασίας και ομαδικότητας. “Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα και θεωρώ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε εύστοχη επιλογή“, είπε αρχικά ο Γιώργος Διαμαντάκος, πριν συνεχίσει: “Ευχή μου είναι να μάθω σε λίγα χρόνια ότι τα παιδιά αυτά έγιναν ενεργοί πολίτες στην κοινωνία και θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα δω και στο γήπεδο. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να περνάμε μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας και ισότητας. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι που συμμετείχα σ’ ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που αποκαλύπτει τη σπουδαιότητα της βοήθειας στο συνάνθρωπο“.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού θα ακολουθήσουν ακόμη έξι παίκτες στις επόμενες οκτώ εβδομάδες, που θα διαρκέσει το πρόγραμμα της Euroleague.

kratisi_an_3

kratisi_an_1

ΠΗΓΗ: http://euroleague.sport24.gr/