Η δύναμη της LIVE ενημέρωσης του isports.gr. Στατιστικά άρθρων. Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

0
102

mparaz_14_15_B_me_udato

Η LIVE ενημέρωση του isports.gr είναι το δημοφιλέστερο ανάμεσα στα άρθρα και τις πληροφορίες που σας προσφέρει. Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτουμε τα στοιχεία από το google analytics.

Στα άρθρα με τις περισσότερες επισκέψεις και προβολές από το Ιούνιο του 2014 που ξεκίνησε να λειτουργεί το isports.gr βρίσκονται τα άρθρα του κάθε Σαββατοκύριακου με την LIVE ενημέρωση των αποτελεσμάτων των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου Λακωνίας.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή και τις ημέρες που είχε αγώνες Κυπέλλου το isports.gr σας ενημέρωσε με ενδεκάδες, φάσεις, σκόρερ, φωτογραφίες, στατιστικά, δηλώσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και να κορυφωθεί κατά την διάρκεια των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το isports.gr θέλοντας να βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στον επισκέπτη του, ετοιμάζει εκπλήξεις, δώρα, διαγωνισμό και άλλα ενόψει των μπαράζ. Θα σας ενημερώνει LIVE (ζωντανά) και για τους δύο αγώνες τις 6 αγωνιστικές. Το isports.gr θα σας παρουσιάσει με ποδοσφαιρικά διαγράμματα, αναλύσεις και στοιχεία τους αγώνες μπαράζ κατά τη LIVE ενημέρωση υιοθετώντας τρόπους παρουσίασης των μεγάλων αθλητικών site της χώρας και αναλύσεις των ειδικών. Στους αγώνες της Α.Ε. Σπάρτη θα μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στοιχεία με κόρνερ, φάουλ, χρόνο κατοχής, σουτ εντός και εκτός εστίας για κάθε ομάδα καθώς και άλλα στοιχεία τα οποία θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

mparaz_live_statistika

 

Στην εικόνα που ακολουθεί τα στατιστικά του διημέρου 7-8 Μαρτίου, 3842 προβολές σελίδας. Παρότι τα στοιχεία είναι της google analytics ενδέχεται ο χρόνος παραμονής να είναι μεγαλύτερος από τα 5 λεπτά αφού η LIVE ενημέρωση διαρκεί περισσότερο από μιάμιση ώρα. Συνεπώς είναι λογικό ένας χρήστης να μείνει στο άρθρο για μεγάλη διάρκεια των αγώνων.

3862_7_8_martiou_d

 

telikos_kipellou_15

στατιστικά του άρθρου του τελικού του Κυπέλλου Λακωνίας μεταξύ του Μολαϊκού και της Α.Ε. Σπάρτη, 21 Φεβρουαρίου

3667_21_fevrouariou

 

mparaz_14_15_B_me_udato