Ανακοίνωση ΕΠΣ Λακωνίας και η απόφαση στην ένσταση του Πανγυθεατικού

0
78

Με αφορμή την ανακοίνωση του σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει περιέλθει στην Ε.Π.Σ. και που μιλά για απόφαση σκάνδαλο και δόλο έχουμε να επισημάνουμε τα έξης :

Με την από 27-03-2015 ανακοίνωση του το σωματείο ΠΑ.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» που θέλει να παρουσιάσει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, που εκδίκασε την ένσταση του σωματείο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., ως σκάνδαλο και ότι υπάρχει δόλος, παρουσιάζοντας ανακριβή στοιχεία ή αποκρύπτοντας κάποια άλλα, για τους δικού του πάντα λόγους, αναφέρουμε α) Η Ε.Π.Σ. Λακωνίας, δεν εκδίδει δελτία ποδοσφαιριστών απλά διαβιβάζει μέσω ηλεκτρονικού συστήματος στην Ε.Π.Ο. την αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή μαζί με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά περίπτωση (συμπέρασμα 1) καμία λανθασμένη έκδοση δελτίου δεν πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ.) β) Πράγματι δεν έγινε αντιληπτό από το τμήμα έκδοσης δελτίων της Ε.Π.Ο. η λάθος ένδειξη στην συμπλήρωση της φόρμα, σε διαφορετική περίπτωση θα είχε επιστραφεί άκυρο το Δελτίο, γ) Η τελική παραλαβή των εκδοθέντων δελτίων γίνεται μέσω της Ε.Π.Σ. από το σωματείο που υπογράφει για την παραλαβή αυτή και αυτό έχει την υποχρεώσει να ελέγξει το δελτίο για σωστή αναγραφή όλων των στοιχείων,  ως τελικός αποδέκτης και όχι η Ε.Π.Σ., δ) στην επανέκδοση του Δελτίου που πραγματοποίησε η Ε.Π.Σ. για δική της χρήση στις 10-03-2015 το δελτίο αναγράφει ΗΜ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 24/08/2010 ΗΜ/ΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/06/2011, ε) άσχετο θέμα ως προς την ένσταση και στ) Το σωματείο σαφώς έχει την  υποχρεώσει να γνωρίζει αν ο ποδοσφαιριστής έχει Ελληνική ή άλλη υπηκοότητα, και στην συγκεκριμένη περίπτωση το σωματείο γνώριζε πολύ καλά την πραγματική υπηκοότητα του ποδοσφαιριστή του CANI LEONARD, και αυτό αποδεικνύεται από τα εξής στοιχεία που επιμελώς απέκρυψε στην ανακοίνωση του,  α) η αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή CANI LEONARD, που αφορούσε την μεταγραφή του από το σωματείο ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προς το σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» και κατατέθηκε στην Ε.Π.Σ. ήταν συμπληρωμένη με λατινικού χαρακτήρες και σε έντυπο που αφορά μόνο αλλοδαπούς και όχι έλληνες και την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος κ. Πολυζώης Γιακουμής και ο τότε Γ. Γραμματέας του σωματείου (όνομα δεν υπάρχει στην αίτηση), και β) είχαν υποβληθεί συνημμένα με την αίτηση αντίγραφο διαβατηρίου του ποδοσφαιριστή από την Δημοκρατία της Αλβανίας και  αντίγραφο της άδειας διαμονής του, έγγραφα που είναι απαραίτητα για την έκδοση του δελτίου.

Όσον αφορά το μυστικό που εκμυστηρεύεστε κ. Γιακουμή, ότι στις 29 ή 30 Ιανουαρίου πήγατε προσωπικά το Δελτίο του ποδοσφαιριστή στα γραφεία της Ένωσης για διευκρινήσεις και όχι για καφέ και να είναι έτσι γιατί δεν το αναφέρατε όταν κληθήκατε στην επιτροπή.

Τελικά δεν μας ανέφερε ο κ. Γιακουμής πήρε  απάντηση στις διευκρινίσεις που ζήτησε ;  από ποιον της ζήτησε ; ή ήπιε καφέ !!!         

Ας μας απαντήσει ο κ. Γιακουμής, γνώριζε την πραγματική υπηκοότητα του ποδοσφαιριστή  από της 30-08-2012 όταν υπέγραφε την αίτηση μεταβολών ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;

Ισχυρίζεται ακόμα ο κ. Γιακουμής όπως ισχυρίστηκε ενώπιον της επιτροπή ότι είναι Έλληνας και δεν το αφορά το οποιοδήποτε λάθος ;     

Τελικά πόσοι αλλοδαποί είχαν δηλωθεί στο Φ.Α. κ. Γιακουμή ;

Το σωματείο πότε θα αναλάβει την ευθύνη για τις δικές του παραλήψεις ;

Εμείς δεν κρυβόμαστε.

Δεν περιμένουμε απαντήσεις,  τα συμπεράσματα στην κρίση σας !

Τέλος όσον αφορά αν η απόφαση είναι σκάνδαλο, αν πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από το σωματείο, αν έχουμε δόλο σε βάρος του σωματείου και αν είναι ντροπή, το γνωρίζει η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λακωνίας, τα σωματεία που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια στην διοίκηση της Ε.Π.Σ. και όσο αφορά το ήθος και την ακεραιότητα των μελών της επιτροπής αυτό αποδεικνύεται καθημερινά τόσο στον επαγγελματικό τους τομέα όσο και στην κοινωνική τους ζωή. Όλοι κρινόμαστε καθημερινά.

Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία εκδίκασε την ένσταση και πιστεύουμε ότι απόδωσε δικαιοσύνη και την πραγματική εικόνα και κατάσταση, άλλωστε το σωματείο έχει δικαίωμα να εφεσιβάλει την απόφαση στην δευτεροβάθμια επιτροπή στην Ε.Π.Ο. για να κριθεί και σε δεύτερο βαθμό.   

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Στη συνέχεια διαβάστε την απόφαση   

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Π.Ε.    81/24-03-2014

Η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούμενη από τους : α) Θεμιστοκλή Δογαντζή, Πρόεδρο, β) Χρήστο Κοντάκο και Νικήτα Βλάχο, μέλη

                Συνεδρίασε στα γραφεία της Ε. Π. Σ. Λακωνίας, στις 17/03/2015. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες οι Θεμιστοκλής Δογαντζής, Πρόεδρος, Χρήστος Κοντάκος και Νικήτας Βλάχος, μέλη, για να εκδικάσουν την εξής ένσταση : 

Ένσταση του σωματείου ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα στον αγώνα της 7ηςΜαρτίου 2015, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», για την 20η αγωνιστική, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης για το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015, του ποδοσφαιριστή του σωματείου Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» CANI LEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5.

Κατά την συζήτηση της υπόθεσης στις 17-03-2015 το ενιστάμενο σωματείο  ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  παραστάθηκε δια του εκπροσώπου του Γιάννη Κακοκέφαλου  και το καθ΄ ου η ένσταση σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», παραστάθηκε δια του εκπροσώπου του Πολυζώη Γιακουμή.  

 

ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

                Η κρινόμενη ένσταση του Σωματείου ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ομάδας Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» CANI LEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5, στον αγώνα της 07-03-2015, μεταξύ ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για το Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015, ασκήθηκε νομότυπα και εμπρόθεσμα, σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 3 γ, δ  του Κ.Α.Π., κατατέθηκε δε και το σχετικό παράβολο των τετρακοσίων (400,00) ευρώ. (βλ. το υπ΄ αριθμ. 102/10-03-2015 Γραμμάτιο Είσπραξης της Ε.Π.Σ. Λακωνίας)

                Επομένως πρέπει να εξετασθεί αν είναι βάσιμη και κατ΄ ουσίαν.

                 Σύμφωνα με το άρθρο 19 § 3γ & δ, στους αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων και το περιφερειακό πρωτάθλημα γυναικών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες. Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ. Α. μέχρι δυο (2) κοινοτικών ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στον αγώνα. Όμοια επιτρέπεται η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα μέχρι δυο (2) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ανεξαρτήτως ηλικίας και η συμμετοχή τους στο αγώνα. Τέλος, στην ενδεκάδα του αγώνα δύναται να συμμετάσχουν έως τέσσερις (4) συνολικά κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, εφόσον η αγωνιζόμενη ομάδα δεν διαθέτει, για τη συμπλήρωση του Φ.Α., τον παραπάνω προβλεπόμενο αριθμό αλλοδαπών ποδοσφαιριστών. Αντίστροφα, η έλλειψη κοινοτικών δεν συμπληρώνεται με αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Η αναγραφόμενη έναρξη και λήξη ισχύος στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αλλοδαπών ποδοσφαιριστών πρέπει να καλύπτει την συμμετοχή τους στους αγώνες, άλλως η συμμετοχή είναι αντικανονική.  Η παράβαση των απαγορεύσεων της παρούσης παραγράφου συνιστά αντικανονική συμμετοχή και σε περίπτωση ένστασης η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με απώλεια του αγώνα και με χρηματική ποινή έως δυόμιση χιλιάδες (2.500) ευρώ. Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας με βαθμούς τρεις (3) και τέρματα 3-0, εκτός εάν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα.  

                Από όλα ανεξαιρέτως τα σχετικά έγγραφα (φύλλο αγώνα, φωτ/φο Δελτίου ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή CANI LEONARD,DINI XHULIANO, KLLOGJERI XHULJAN, φωτ/φο αίτησης μεταβολών, διαβατηρίου, άδεια διαμονής, τα υπ΄ πρωτ. 9678 & 9520/2015 έγγραφα της Ε.Ι.Μ.) προέκυψαν τα εξής πραγματικά περιστατικά : Στις 7 Μαρτίου 2015, διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  και  Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015, στουςδηλωθέντες στο Φύλλο αγώνος  ποδοσφαιριστές της ομάδας Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», ήταν και οι ποδοσφαιριστές α) CANILEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5,  β) DINI XHULIANO, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1305181 και αριθμό φανέλας 13 και γ) KLLOGJERI XHULJAN με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1311533 και αριθμό φανέλας 7.

Το Δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή DINI XHULIANO, αναγράφει χώρα υπηκοότητας ΑΛΒΑΝΙΑ (ΟΜΟΓΕΝΗΣ), το Δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή KLLOGJERI XHULJAN, αναγράφει χώρα υπηκοότητας ΑΛΒΑΝΙΑ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ) και το Δελτίο ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή CANI LEONARD, αναγράφει ως χώρα υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΛΗΝΑΣ), από την έρευνα που έγινε (βλ. έγγραφα Ε.Ι.Μ.) διαπιστώθηκαν τα εξής : α) η αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή CANI LEONARD, που αφορούσε την μεταγραφή του από το σωματείο ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προς το σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», εισήχθη στο σύστημα έκδοσης ερασιτεχνικών δελτίων την 31/08/2012 και εγκρίθηκε την 01/09/2012, β) στην ηλεκτρονική φόρμα που απέστειλε η Ε.Π.Σ. Λακωνίας, για την ανωτέρω μεταβολή του ποδοσφαιριστή στο ειδικό πεδίο η υπηκοότητα είχε αναγραφεί ως «ΕΛΛΑΔΑ» – αντί του ορθού «ΑΛΒΑΝΙΑ» παρά το γεγονός ότι είχαν υποβληθεί συνημμένα με την αίτηση α) αντίγραφο διαβατηρίου του ποδοσφαιριστή από την Δημοκρατία της Αλβανίας και β) αντίγραφο της άδειας διαμονής του, στην συνέχεια η υπηρεσία την έκδοση Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας, δηλαδή το Τμήμα Μητρώου Δελτίων της Ε.Π.Ο. ενέκρινε την μετεγγραφή του ως άνω ποδοσφαιριστή για λογαριασμό του σωματείου Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», με ελληνική υπηκοότητα, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονταν στην παραληφθείσα ηλεκτρονική φόρμα, όπως αυτά διαβιβάστηκαν από την Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ενώ θα έπρεπε όταν υποβάλλεται δελτίο προς έκδοση με λανθασμένη καταχώρηση στοιχείων σε κάποιο ή κάποια από τα ειδικά πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας, εφόσον γίνει αντιληπτό η υπηρεσία της Ε.Π.Ο. να απορρίψει την έκδοση του δελτίου, πράγμα που δεν έγινε και εκδόθηκε το δελτίο με λανθασμένη αναγραφή χώρας υπηκοότητας.

Σε κάθε περίπτωση όμως το ενδιαφερόμενο σωματείο και ο κάτοχος του δελτίου, ως τελικοί αποδέκτες αυτού, όφειλαν να ελέγξουν την ακρίβεια και την πληρότητα των στοιχείων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ορθότητα αυτών. Σε περίπτωση που το δελτίο εκδοθεί με λανθασμένα στοιχεία, το σωματείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ενημερώσει την οικεία Ε.Π.Σ. προκειμένου να ενημερώσει με την σειρά της την αρμόδια  Υπηρεσία της Ε.Π.Ο., ώστε να ενεργήσει τα προβλεπόμενα σε κάθε περίπτωση.

                Το σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», αφού παρέλαβε το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας, του ποδοσφαιριστή CANI LEONARD,  και διαπίστωσε την λανθασμένη αναγραφή στο πεδίο Χώρα υπηκοότητας «ΕΛΛΑΔΑ» αντί του ορθού «ΑΛΒΑΝΙΑ», και ενώ αυτό ήταν σε γνώση του σωματείου, δηλαδή ότι ο ως άνω ποδοσφαιριστής είναι υπήκοος ΑΛΒΑΝΙΑΣ, και τούτο αποδεικνύεται από το ότι : α) η αίτηση μεταβολών του ποδοσφαιριστή CANI LEONARD, που αφορούσε την μεταγραφή του από το σωματείο ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, προς το σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ» ήταν ξενόγλωσση και αφορούσε μετεγγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή καθώς επίσης είχαν υποβληθεί συνημμένα με την αίτηση α) αντίγραφο διαβατηρίου του ποδοσφαιριστή από την Δημοκρατία της Αλβανίας και β) αντίγραφο της άδειας διαμονής του, επίσης στο δελτίο είχε ημερομηνία έναρξης και λήξης που έχουν μόνο τα δελτία των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών το σωματείο  όμως ως είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ δεν ενημέρωσε την Ε.Π.Σ. προκειμένου να ενημερώσει με την σειρά της την αρμόδια  Υπηρεσία της Ε.Π.Ο., ώστε να ενεργήσει τα προβλεπόμενα, εις γνώση του όμως το σωματείοαπέκρυψε το γεγονός της λανθασμένης αναγραφής υπηκοότητας του ποδοσφαιριστή του CANI LEONARD, διότι έτσι θα είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τον ποδοσφαιριστή ως ΕΛΛΗΝΑ, κερδίζοντας επιπλέον μια θέση ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, στην δεκαοκτάδα.     

                Κατά την ακροαματική διαδικασία το ενιστάμενο σωματείο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., ζήτησε να γίνει δεκτή η ένστασή του και να κατακυρωθεί ο αγώνας, υπέρ του σωματείου του, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», CANI LEONARD, όπως αναφέρεται και στην ένσταση και στο υπόμνημά του.

Και το καθ΄ ου η ένσταση σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», ζήτησε την απόρριψη της έντασης του σωματείου ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του CANI LEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5, στο μεταξύ τους αγώνα, ισχυριζόμενο ότι το δελτίο του ποδοσφαιριστή αναφέρει ως χώρα υπηκοότητας ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΛΗΝΑΣ) και ακόμα και σε περίπτωση λάθους το σωματείο δεν έχει καμία ευθύνη για το τυχόν λάθος και ο ποδοσφαιριστής έπαιξε νόμιμα.

                Κατ΄ ακολουθίαν όλων αυτών η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, κρίνει ότι συντρέχει περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της ομάδας Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», CANI LEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5, DINI XHULIANO, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1305181 και αριθμό φανέλας 13 και KLLOGJERI XHULJAN με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1311533 και αριθμό φανέλας 7, στον αγώνα της 07/03/2015, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για την 20ηαγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015 και η κρινόμενη ένσταση πρέπει να γίνει δεκτή κατ΄ ουσίαν.      

 Για την εν λόγω παράβαση πρέπει να επιβληθεί στο υπαίτιο σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250,00) € να κατακυρωθεί ο αγώνας ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», υπέρ της αντίπαλης ομάδας ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.  με βαθμούς τρείς (3) και τέρματα 3 – 0, όπως ειδικότερα ορίζεται στο διατακτικό.  

                Τέλος πρέπει να διαταχθεί η απόδοση 50% του χρηματικού παραβόλου ήτοι των διακοσίων (200,00) ευρώ στην καταθέτουσα ομάδα. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 Δικάζει επί της ενστάσεως.

Δέχεται κατ΄ ουσίαν την ένσταση του Σωματείου ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., αποφαίνεται ότι συντρέχει παράβαση των απαγορεύσεων της παραγράφου 3 γ΄ του άρθρου 19 του Κ.Α.Π. και συνιστά αντικανονική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του σωματείουΠ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗΣ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», και συγκεκριμένα των CANI LEONARD, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1165627 και αριθμό φανέλας 5,  DINIXHULIANO, με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1305181 και αριθμό φανέλας 13 και KLLOGJERI XHULJAN με αριθμό Δελτίου Ε.Π.Ο. 1311533 και αριθμό φανέλας 7, στον αγώνα της 07/03/2015, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015.

Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. και Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», που διεξήχθη στης 07/03/2015 στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» του Δήμου Ανατολικής Μάνης, για την 20η αγωνιστική του ΠρωταθλήματοςΑ΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, περιόδου 2014 – 2015 κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., με βαθμούς τρεις (3) και τέρματα 3 – 0.

Επιβάλει στο σωματείο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΗ «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250,00) €.  

            Διατάσσει την επιστροφή 50% του χρηματικού παραβόλου ήτοι των διακοσίων (200,00) ευρώ στην καταθέτουσα ομάδα ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στη Σπάρτη στις 24-03-2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Θεμιστοκλής Δογαντζής

ΤΑ ΜΕΛΗ : Χρήστος Κοντάκος, Νικήτας Βλάχος

ΠΗΓΗ: ΕΠΣ Λακωνίας