Εθνική Νέων: Βασικός ο Βελισσάρης στο δεύτερο αγώνα με Ουκρανία. Δήλωση Γκούμα

Ethniki+Neon

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους είχε ο Γιάννης Γκούμας στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας. Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ πέτυχε ο Κουλούρης με πέναλτι στο 89′.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την Ουκρανία σε ακόμα ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Τρίπολη, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στην τελική φάση του EURO, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη χώρα μας.

Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Κουλούρης με πέναλτι στο 89΄.

Ελλάδα: Ηλιάδης (46΄ Καπούταγλης), Κυριακόπουλος, Δεληγιαννίδης (61΄ Βέργος), Ρούσσος (61΄ Σάλιακας), Χατζητερζόγλου, Σταμπουλίδης (52΄ Μαρκοπουλιώτης), Γαρεφαλάκης (61΄ Πόζογλου), Βελισσάρης, Τσατσόπουλος, Τσιμίκας, Κυνηγόπουλος (61΄ Κουλούρης).

Γκούμας: “Να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να τσεκάρει όλους τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας:

«Και στο σημερινό αγώνα, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική τους παρουσία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κύριος σκοπός των δύο αυτών φιλικών ήταν να δούμε τα παιδιά και να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας φανούν χρήσιμα στη μετέπειτα προετοιμασία μας.

Γι’ αυτό και κάναμε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Λέω και πάλι πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαθέτουν δυνατότητες, όμως χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ σκληρά αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού το καλοκαίρι».

ΠΗΓΗ: sport24.gr