Βοίας Νεάπολης: Δήλωση Γιάννη Λιβανού για την ομάδα και την Α1′ κατηγορία

0
81

boias_neapolis_15

Ο πρώτος σκόρερ – 17 γκολ τη φετινή περίοδο – και στυλοβάτης του Βοίας Νεάπολης Γιάννης Λιβανός έκανε την ακόλουθη δήλωση στο isport.gr για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, όσους βοήθησαν τη φετινή χρονιά και την Α1′ κατηγορία:

Πρώτα από όλα θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους παίκτες, στους φιλάθλους και σε όλους όσους ήταν κοντά μας και μας στήριξαν καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Καταρχήν ξεκινώντας από τους διοικούντες-παράγοντες θεωρώ ότι είναι άθλος όποιος ασχολείται με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στις δύσκολες εποχές που ζούμε αφιερώνοντας κυρίως χρόνο και χρήμα αλλά και πάρα πολλά αλλά, με μοναδικό κίνητρο το μεράκι και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Πρώτα απ’όλα λοιπόν αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Βοία αλλά και σε όλων των ομάδων γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

‘Οσον αφορά στην ομάδα μας βασιστήκαμε σε νεαρής ηλικίας παιδιά τα οποία είχαν όρεξη και μεράκι για το ποδόσφαιρο, αφιερώνοντας πάρα πολλές ώρες σε προπόνηση και αγώνες καταφέραμε να φτιάξουμε πρωτίστως μια οικογένεια και εν συνέχεια μια ποδοσφαιρική ομάδα και το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα καταφέραμε.

Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στους συμπαίκτες – παίκτες μου για την προσπάθειά τους καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και τους εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή τους. Επίσης να δώσω τα συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αγγελώνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και σε όλες τις ομάδες της Α1′ κατηγορίας για το συναρπαστικό όπως εξελίχθηκε πρωτάθλημα.

 boias_2014