Νέα αγώνων Tσάμπιονς Λιγκ 17 Μαρτίου. Ενδεκάδες και στοιχηματικές προτάσεις

Σχόλιο isports.gr

Ξεκινώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία δεν ήταν καλή στη Γερμανία. Στο πρώτο αγώνα οι Γερμανοί της Λεβερκούζεν ήταν καλύτεροι και άξια πήραν τη νίκη με 1 – 0. Παρότι έχει και την σημαντική απουσία του Γκοντίν στο κέντρο της άμυνας θα πάω στη νίκη της στο 1.70.  Το over στις κάρτες στη Μαδρίτη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πληρώσει. ‘Οπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτή στους αγώνες που η πρόκριση δεν έχει κριθεί οι κάρτες είναι το πρώτο στοίχημα.

Στο Μονακό με την ‘Αρσεναλ λογικά να έχει τη κατοχή αφού πρέπει να πετύχει 3 γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αξίζει το ποντάρισμα στα κόρνερ της. Παρότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία δεν με εμπνέει για νίκη και μπορεί και το πιθανό over 2,5 γκολ για πολλούς εδώ να αποδειχτεί δύσκολο για επαλήθευση. Στοιχείο το οποίο πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι η Αρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι δύο μοναδικές αγγλικές ομάδες του θεσμού. Το Νησί κινδυνεύει να μείνει χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά. 

Στον ΟΠΑΠ ποντάρω δύο παρολί:

1. την δυάδα νικών Ατλέτικο Μαδρίτης 1.60 και Μπαρτσελόνα 1.37

2. over 2,5 γκολ σε Βεστφάλεν 1.75 και Καμπ Νου 1.35.

 

Καλή επιτυχία

 Πρακτορείο Παναγάκη

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 114

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ

Τα νέα που ακολουθούν είναι από το foxbet.gr

 

Μονακό – ‘Αρσεναλ

Επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλο ενδιαφέρον που θα διεξαχθεί στο «Louis II» (18.523) ανάμεσα στη Μονακό και την Άρσεναλ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports 2 στις 21:45.

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (ΝΟΡ) Βοηθοί: Τόμας Χάνγκλουντ (ΝΟΡ), Φράνκ Αντάς (ΝΟΡ), Σβέντ Μίντχελ (ΝΟΡ)

Α΄Ματς: Άρσεναλ – Μονακό 1-3

monacoΠήρε πολύ σημαντική και ανέλπιστη νίκη στο Λονδίνο στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και σκόραρε 3 φορές εκμεταλλευόμενηπλήρως την τραγική αμυντική συμπεριφορά της αντιπάλου. Ένα αποτέλεσμα που την φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. «Παίξαμε έξυπνα και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει» κράτησε χαμηλά τους τόνους ο Ζαρντίμ. Την Παρασκευή δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μπαστιά εντός έδρας επικρατώντας με 3-0, με την αντίπαλη ομάδα να τελειώνει το παιχνίδι με 9 παίχτες. Η ομάδα του Ζαρτνίμ έχει επιδείξει μέχρι στιγμής αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού καθώς έχει κρατήσει το μηδέν πίσω και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της για τους ομίλους, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει λογικά να ξανακάνει χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Στα αγωνιστικά, παραμένει εκτός ο μακροχρόνια απών επιθετικός Τραορέ, ενώ εκτός θα μείνουν και ο βασικός αμυντικός Ραγκί και ο μέσος Μπακαγιόκο. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός χαφ Τουλαλάν αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Ζαρντίμ.

Πιθανή 11αδα:  Σούμπασιτς, Τουρέ, Καρβάλιο, Αμπντενουρ, Κουρζάβα, Μουτίνιο, Φαμπίνιο, Τουλαλάν, Κοντόγκμπια, Ντιράρ, Μπερμπάτοφ.

Απουσίες: Τραορέ (Ε, 2/0), Ραγκί (6/0), Μπακαγιόκο (Μ, 3/0), Τουλαλάν(?) (6/0)

ΆρσεναλΔεν ήταν κακή απέναντι στην Μονακό στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο, αντίθετα έχασε πολλές ευκαιρίες και ηττήθηκε με 1-3 πληρώνοντας ουσιαστικά τα αμυντικά της κενά στις αντεπιθέσεις της αντιπάλου. Η τακτική του Βενγκέρ να παίζει με ψηλά την άμυνα δεν βοηθάει καθώς ο Μερτεζάκερ είναι αργός και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το πλήρωσε. Το έργο της είναι πλέον δύσκολο καθώς καμιά ομάδα στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση όταν πρέπει να πετύχει πάνω από ένα εκτός έδρας γκολ. Παρά την ήττα, η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προκρίθηκε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup επικρατώντας 1-2 στο «Όλντ Τράφορντ» με τον Γουέλμπεκ να «σκοτώνει» την πρώην ομάδα του, ενώ το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 3-0 εντός την Γούεστ Χαμ πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. «Πρέπει να έχουμε πίστη και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε και θα κλείσουμε αυτόν τον δύσκολο κύκλο παιχνιδιών με επιτυχία» σχολίασε ο Βενγκέρ.

Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι μέσοι Γουίλσιρ και Αρτέτα όπως και ο μπακ Ντεμπισί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τρυαματισμού. Εκτός και ο ακραίος Τσαμπερλέιν. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον Βενγκέρ.

Πιθανή 11αδα: Οσπίνα, Μπελερίν, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Καθόρλα, Κοκελίν, Γουόλκοτ, Οζίλ, Σάντσεζ, Ζιρού. 

Απουσίες: Γουίλσιρ (Μ, 5/0), Αρτέτα (Μ, 4/1), Ντεμπισί (Α, 3/0), Τσαμπερλέιν (Ε, 9/2)

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν

Επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο «Vicente Calderon» (54.960) ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Λεβερκούζεν. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports 1 στις 21:45.

Διαιτητής: Νίκολα Ριτσόλι (ΙΤΑ) Βοηθοί: Μαόυρο Τονολίνι (ΙΤΑ), Λορέντζο Μαγκανέλι (ΙΤΑ), Αλεσάντρο Κοστάντζο (ΙΤΑ)

Α΄Ματς: Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΔεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εσχάτως δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα. Στην Γερμανία είχε τις δικές της καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0, σκορ που τις αφήνει πιθανότητες πρόκρισης αν συνυπολογίσουμε πως στην έδρα της μετράει 20 νίκες στα 22 τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το Σάββατο δεν κατάφερε να σκοράρει και πάλι και έμεινε στο 0-0 με την Εσπανιόλ εκτός έδρας συμπληρώνοντας τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση έναν βαθμό πίσω από την Βαλένθια. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Ξέρω πως σκοράρουμε δύσκολα τελευταία, αλλά δεν ανησυχώ γιατί φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες» τόνισε ο Σιμεόνε.

Στα αγωνιστικά, σημαντική η επιστροφή του μέσου Κόκε στην ενδεκάδα καθώς είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι, ενώ από την άλλη σημαντική είναι και η απουσία του «βράχου» Γκοδίν που είναι τιμωρημένος. Τιμωρημένος είναι και ο μέσος Τιάγκο. Εκτός με τραυματισμό και ο μέσος Σαούλ.

Απουσίες: Γκοδίν (Α, 7/1), Τιάγκο (Μ, 3/0), Σαούλ (Μ, 4/0)

Πιθανή 11αδα: Μόγια, Χουανφραν, Χιμένεζ, Μιράντα, Χέσους Γκάμεζ, Μάριο Σουάρεζ, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά, Γκρίζμαν, Μάντζουκιτς.

LeverkusenΟ Τσαλχάνογλου έκανε την διαφορά στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού. Καλή εμφάνιση από τις «ασπιρίνες» κινδύνεψαν σε μερικές περιπτώσεις και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Την Παρασκευή έκανε μια «προπόνηση» απέναντι στην κακή Στουτγκάρδη επικρατώντας με 4-0 εντός έδρας και πλέον η σκέψη όλων είναι στο παιχνίδι του «Καλντερόν». «Δεν είμαστε το φαβορί του αγώνα παρά το υπέρ μας σκορ του πρώτου ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει μόνο να αμυνθούμε. Η Ατλέτικο πρέπει να μας νιώσει» σημείωσε ο μέσος Ρόλφες σχετικά με τις προθέσεις της ομάδας του. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Σμιντ που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο και πάει με την ψυχολογία στα ύψη στον επαναληπτικό.

Στα αγωνιστικά, ο Τσαλχάνογλου επιστρέφει στην ενδεκάδα, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Μπέντερ. Εκτός ο επιθετικός Κρούζε. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τις «ασπιρίνες».

Απουσίες: Μπέντερ(?) (Μ, 6/0), Κρούζε (Ε, 2/0)

Πιθανή 11αδα:  Λένο, Χίλμπερτ, Τοπράκ, Σπάχιτς, Βέντελ, Κάστρο, Μπέντερ, Μπελαραμπί, Καλχάνογλου, Σον, Ντριμτς. 

ΠΗΓΗ: foxbet.gr