Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα αγώνων 10 Μαρτίου, ενδεκάδες. Στοιχηματικές προτάσεις

Σχόλιο isports.gr

Παρολί 3.70 απόδοση θα πληρωθούμε από τον αγώνα της Πόρτο. Η bet365 σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις στο ίδιο δελτίο τρία γεγονότα από τον ίδιο αγώνα συνδυάζοντας κόρνερ, σημείο, γκολ η κάρτες.  Αφού τους ευχαριστήσουμε πάμε στο Οπόρτο απόψε Πόρτο νίκη στο 1.40 ή το να σκοράρει μέχρι το λεπτό που σας κάνει αφού βάλει τον αγώνα στο LIVE, πρώτη στα 5 κόρνερ στο 1.40 και over 5,5 κάρτες στο 1.83 συνδυάζονται.  

Την 3άδα Πόρτο – Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου θα την τιμήσει αρκετός κόσμος, μακάρι να βγει πληρώνει 2.00. 

Στον ΟΠΑΠ θα ποντάρω Μπάγερν μια δυάδα 2.10 απόδοση είναι πιθανή Πόρτο και Μπάγερν ημίχρονο τελικό.

Καλή επιτυχία

Τα νέα που ακολουθούν είναι από το foxbet.gr

Πόρτο – Βασιλεία

Η δεύτερη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σεΠόρτο και Βασιλεία διεξάγεται σήμερα στο «Dragao» (50.399). Το παιχνίδι διεξάγεται στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τo Nοvasports 1.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (ΣΟΥ), Βοηθοί: Κλασένιους (ΣΟΥ), Βάρνμακ (ΣΟΥ), Μάρτιν Στρόμπεργκσον (ΣΟΥ), Μάρκους Στρόμπεργκσον (ΣΟΥ)

Α” Ματς: Βασιλεία – Πόρτο 1-1

Εμφανώς ανώτερη ήταν η Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι όπου όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11′. Οι »δράκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, πίεζαν διαρκώς, είχαν 9 κόρνερ έναντι κανενός της Βασιλείας και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντανίλο στο 79′. Στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπενφίκα και στο τελευταίο της ματς την Παρασκευή, επικράτησε 0-1 της Μπράγκα. Αυτό που επισκίασε όμως της νίκης της, ήταν ο τραυματισμός του Κολομβιανού φορ Τζάκσον Μαρτίνεζ που θα λείψει για περίπου 3 εβδομάδες. «Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή, η Βασιλεία διαθέτει επικίνδυνους παίχτες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα μαρκαρίσματα μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Λοπετέγκι. Η Πόρτο έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά της παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία αλλά πολύ σημαντική απουσία σήμερα για τους »δράκους», καθώς έκτος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, επιθετικός Τζάκσον Μαρτίνεζ που φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε 6 γκολ σε 8 συμμετοχές. Ο Αφρικανός Αμπουμπακάρ αναμένεται να πάρει την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Φαμπιάνο, Σάντρο, Μαικον, Ντανίλο, Κασεμίρο, Ερέρα, Εβάντρο, Μπραχίμι, Τέγιο, Αμπουμπακάρ.

Απουσίες:  Μαρτίνεζ (Ε, 8/6)

26/11 Champions League: Βασιλεία   Ρεάλ ΜαδρίτηςΠροηγήθηκε νωρίς (11′) με τον Γκονζάλεζ στο πρώτο παιχνίδι, όμως στην συνέχεια περιορίστηκε στο να αμύνεται και τελικά δέχτηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 79′. Με 1-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες, η Πόρτο είναι το φαβορί για την πρόκριση. Στο εγχώριο πρωτάθλημα επικράτησε εύκολα το Σάββατο 3-0 της Τουν και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έχοντας μάλιστα 7 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Γιουνγκ Μπόις. «Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε θετικοί για το σημερινό παιχνίδι. Αν πετύχουμε ένα τέρμα, θα προκαλέσουμε πίεση στην Πόρτο» τόνισε ο τεχνικός Πάουλο Σόουζα. Πέντε φορές έχει αγωνιστεί η Βασιλεία στην Πορτογαλία, με την συγκομιδή της να χαρακτηρίζεται αρνητική (0Ν-3Ι-2Η).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα στον τιμωρημένο αμυντικό Σούχι (7/1), αλλά και στον άρρωστο μέσο Ντελγκάδο (2/0).

Απουσίες: Σούχι (Α, 7/1), Ντελγκάδο (Α, 2/0)

Βακλίκ, Τσάκα, Σαρμ, Σαμουελ, Σαφάρι, Φρέϊ, Ελνενι, Γκονζάλεζ, Ζούφι, Γκάσι, Στρέλερ.

 

Ρεάλ Μαδρίτης – Σάλκε

Επαναληπτικός αγώνας της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης καιΣάλκε που θα διεξαχθεί σήμερα στο «Santiago Bernabeu» (85.454). Το παιχνίδι διεξάγεται στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τo Nοvasports 2.

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (ΣΛΒ), Βοηθοί: Βούκαν (ΣΛΒ), Πραπρότνικ (ΣΛΒ), Γιουγκ (ΣΛΒ), Βίντσιτς (ΣΛΒ)

Α” Ματς: Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι και πάλι για την φάση των «16» με την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί στον επαναληπτικό του Μπερναμπέου της Σάλκε με 3-1. 

Ρεάλ ΜαδρίτηςΜε ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι 0-2 η Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά είναι με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά. Η ομάδα του Αντσελότι ήταν ανώτερη των φιλότιμων Γερμανών και με την νίκη της να χαρακτηρίζεται δίκαιη. Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση ηττήθηκε 1-0 το Σάββατο εκτός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και έτσι την προσπέρασε η Μπαρτσελόνα στην βαθμολογία. Σε ερώτηση για τα λίγα τέρματα που σκοράρουν τελευταία οι Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε »Σκοράρουν λιγότερο γιατί δεν τους βοηθάει η ομάδα. Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα για να εκμεταλλευτούμε την ποιότητα των επιθετικών μας». Δείχνει πως είναι σε »κακό φεγγάρι» με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 5 ματς στην Ισπανία (2Ν-1Ι-2Η), ενώ γενικά »τρέχει» ένα σπάνιο σερί για Ρεάλ Μαδρίτης με 5 under.

Όπως τόνισε και ο Αντσελότι, ο Λούκα Μόντριτς είναι πλέον έτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι υπερπολύτιμοι Σέρχιο Ράμος και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλι, Λούκας, Κρος, Ισκο, Μπεϊλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Απουσίες: Σέρχιο Ράμος (Α, 4/0), Χάμες (Μ, 5/1).

SchalkeΤα πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με τον περσινό εφιάλτη (ήττα με 1-6) και μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει, καθώς είχε δοκάρι λίγο πριν η Ρεάλ κάνει το 0-2. Ωστόσο οι ελπίδες της για πρόκριση είναι αρκετά περιορισμένες. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς σε ένα κομβικό παιχνίδι το Σάββατο, επικράτησε 3-1 της Χοφενχάιμ και ισοβαθμεί μαζί με την Λεβερκούζεν στην 4η θέση με 38 βαθμούς. »Είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς, όμως είμαστε εδώ για να την προσπαθήσουμε» τόνισε ο Ντι Ματέο. Η Σάλκε έχει δεχτεί γκολ και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

Τιμωρημένος για το σημερινό παιχνίδι είναι ο μέσος Μπόατενγκ, ενώ συνεχίζουν τα προβλήματα στην θέση του τερματοφύλακα και ως συνέπεια θα αγωνιστεί και πάλι ο 19χρονος Φελενρόιτερ που έχει ωστόσο θετική παρουσία. Εκτός είναι και οι τραυματίες Ντράξλερ, Κολάσινατς, Ομπάζι και Φαρφάν που λείπουν καιρό, αλλά και ο αμυντικός Κίρχοφ που είχε τραυματιστεί στο πρώτο παιχνίδι.

Απουσίες: Φέρμαν (Τ, 6/0), Μπόατενγκ (Μ, 6/0), Γκίφερ (Τ, 0/0)Κολάσινατς (Α, 0/0), Ντράξλερ (Μ, 3/0), Φαρφάν (Ε, 0/0), Ομπάσι (Ε, 4/1), Κίρχοφ (Α, 4/0).

Wellenreuther, Höwedes, Matip, Nastasić, Uchida, Fuchs, Neustädter, Barnetta, Meyer, Choupo-Moting, Huntelaar.