ΑΜΟΣ: Ανακοίνωση για τον αγώνα Scramble στις Καρυές

Mετά τον αγώνα Scramble στις Καρυές ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός ‘Ομιλος Σπάρτης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τώρα που ξεκουραστήκαμε θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και το στήσιμο του 2ου αγωνα Νοτιου Ελλαδος.
Ένας αγώνας που μετατράπηκε σε γιορτή του χωμάτινου μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Με 93 εκκινήσαντες αριθμός ο οποίος αποτελεί ρεκόρ, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Ο Α.Μ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές την ΕΟΔ Σπάρτης, την ΕΟΔ Τρίπολης, την Ομάδα Διάσωσης Ετοιμοκλής, τον Πολ. Συλ. Καρυών, την Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, την λεσχη αυτοκινητου Σπαρτης,την Π.Υ. Σπάρτης καθώς και τον Δήμο Σπαρτης.
Πανω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν-έναν ξεχωριστά τους 43 κριτές που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Ειδικές ευχαριστίες θα θέλαμε να δωσουμε στον Panagiotis Kapetaneas, στον Αλεξανδρος Επιτροπακης, στον Αντρέα Κουράκο και στον Δήμο Λεβεντάκη, καθώς και στους χορηγούς μας Λέσχη Σπάρτης _ Σύμμετρον / Cafe Bistro, Diporto Kafe Bar, Shell ‘’Ευάγγελος Τσαγκάρης’’, Retro Music Bar και Ministry Music Hall.
Ένας αγώνας πρότυπο οπου παρά την πληθώρα των συμμετοχών όλα κύλησαν κατ ευχήν.
Θα θέλαμε από αυτό το βήμα εκπροσωπώντας κατά την άποψη μας όλα τα σωματεία που οργανώνουν αγώνες Scramble να εκφράσουμε την επιθυμία μας να υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο κανονισμών που θα εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και τους θεατές που γεμισαν τον χώρο δημιουργώντας πραγματικά μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Σας ευχαριστούμε απο καρδίας , ραντεβού του χρόνου σε ένα αντίστοιχα υψηλού επιπέδου αγώνα Scramble.