Αναγέννηση Γουβών: Στις καρδιές μας πρωταθλήτρια!

Στη σελίδα της Αναγέννησης Γουβών στο facebook έγινε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε. Η Αναγέννηση, η ομάδα του χωριού μας, κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα με δέκα βαθμούς.  Στις καρδιές μας όμως είναι πρωταθλήτρια! Όπως πρωταθλητής είναι κι ο Πρόεδρός της Ηλίας Αποστολάκος για τη συγκλονιστική προσπάθεια που έκανε να την κρατήσει όρθια όλη τη χρονιά! Όλοι όσοι πήραν μέρος με κάθε τρόπο στηρίζοντας την προσπάθεια είναι κι αυτοί πρωταθλητές!

Μπορούν μάλιστα να αισθάνονται και πρωτοπόροι σ αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας όπως και κάποιοι άλλοι που την ίδρυσαν πριν από 31 χρόνια! Οι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα εκείνοι που δεν κατάγονται από το χωριό αλλά δέχτηκαν αφιλοκερδώς να φορέσουν τη φανέλα μας! Είναι κι αυτοί πρωταθλητές στις καρδιές μας!

Έτσι καταλαβαίνουμε εμείς το ποδόσφαιρο, αυτό σημαίνει για μας ερασιτεχνικός αθλητισμός! Με την ίδια αγάπη και τη στήριξη όλων όσων αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουμε και του χρόνου!

Τη νέα χρονιά αν όλα πάνε καλά η ομάδα θα αγωνίζεται με έδρα το γήπεδό της στις Γούβες! Η παρέα μας που ξέρει να αγωνίζεται, να γλεντάει και να κάνει καινούργιους φίλους θα είναι εκεί! Θα εξακολουθεί να βάζει κι αυτή με τη συμμετοχή της ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα που λέγεται Λακωνικό ποδόσφαιρο!