ΑΠΟΕΛ: ‘Ενα μοναδικό κείμενο των παίδων!

Η ομάδα μπάσκετ Παίδων του ΑΠΟΕΛ κατέκτησε την 1η θέση στον Δ’ όμιλο (Λακωνίας) του πρωταθλήματος παίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συμμετείχε στη Β’ φάση μετά τη λήξη της οποίας οι παίκτες της ομάδας έγραψαν ένα κείμενο που περιγράφει με αληθινό τρόπο τη “μαγεία” του αθλητισμού:

Και κάπου εδώ η χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια χρονιά με πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές, και ο απολογισμός;

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Λακωνία για την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Σημασία όμως δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Ένα ταξίδι που άρχισε τέλη Ιουλίου και έφτασε μέχρι και σήμερα.

Στην αρχή όταν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ίσως κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορέσουμε να ” σταθούμε” και να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες των άλλων νομών αλλά εμείς πιστέψαμε ο ένας τον άλλον και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία.

Η ομάδα φαίνεται στις ήττες και όχι στις νίκες. Ακόμα και όταν ήρθαν οι ήττες μείναμε ενωμένοι. Ότι καταφέραμε, το καταφέραμε επειδή ήμασταν μια γροθιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας, τον Γιώργο τον Αποστολάκη και τον Γιάννη τον Παπαδάκη για την σημαντική δουλειά που έκαναν.

Επίσης την διοίκηση αλλά και όλον τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας με την παρουσία τους στο κλειστό. Μάθαμε πολλά πράγματα από αυτή τη χρονιά, πράγματα που ίσως να μας φανούν χρήσιμα και στην ζωή μας και θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Το σημαντικότερο; Ότι ομάδα σημαίνει οικογένεια. Ότι σημασία δεν έχει η νίκη ή ήττα, αλλά να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Και εμείς όλα αυτά τα καταφέραμε! Τα καλύτερα έρχονται….

 

Οι παίκτες της ομάδας: Βασίλης Σταματάκος, Χρήστος Μανωλάκος, Χρύσανθος Ντανάκας, Πάρης Γκοβάτσος, Χρήστος Πουλάκης, Γιώργος Σταματάκος, Ηλίας Τσαρούχας, Δημήτρης Φαφλιάς,Παναγιώτης Θεοδωρακάκος, Παντελής Σταθάκης, Γιάννης Κατσινόπουλος, Παναγιώτης Σκαρμούτσος, Γιώργος Ανδρικόπουλος, Πέτρος Ανδρικόπουλος