Νέα αγώνων Tσάμπιονς Λιγκ 14 Απριλίου. Ενδεκάδες, στοιχηματικές προτάσεις

Σχόλιο isports.gr:  Η ημέρα περιλαμβάνει το ντέρμπι της Μαδρίτης, που είναι μια επανάληψη του περυσινού τελικού όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την κατάκτηση του τροπαίου. Το καλύτερο στοίχημα είναι το over κάρτες στο 6,5 στο 1.80.  Υπάρχουν και κάποια στοιχεία που με οδηγούν στη πρόκριση της Ατλέτικο σε απόδοση 2.60. Το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει δεύτερη συνεχή χρονιά η ίδια ομάδα τη κούπα κάτι το οποίο έχει να συμβεί από το 1989 με τη Μίλαν, η άθλια εικόνα της Ρεάλ στον εντός αγώνα με τη Σάλκε, όπου ηττήθηκε 3 – 4 και ήταν πολύ κοντά στο να αποκλειστεί σε συνδυασμό με τη σκληροτράχηλη Ατλέτικο του Σιμέονε που θέλει να εκδικηθεί την περυσινή απώλεια του τροπαίου με ωθούν στη πρόκριση των Ροχιμπλάνκος. Tελευταίος μεταξύ τους αγώνας για τη Πριμέρα στις 7 Φεβρουαρίου η συντριβή με 4 – 0 στο Βιθέντε Καλντερόν σε αγώνα όπου η Ρεάλ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στην άμυνα και η Ατλέτικο τη διέλυσε. H Ατλέτικο είναι αήττητη φέτος στους αγώνες με τη συμπολίτισσα.

Πολύ σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι στα προημιτελικά βρίσκονται δύο γαλλικές ομάδες, Μονακό και Παρί, και με τις δύο στους 16 να αποκλείουν τις δύο καλύτερες φετινές αγγλικές ομάδες, Τσέλσι και ‘Αρσεναλ. Σίγουρα το αγγλικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε καμπή αλλά δεν μπορεί κάποιος να μην αναγνωρίσει και την άνοδο των γαλλικών ομάδων που ξεκίνησε από τη δυναμική της Παρί σεν Ζερμέν.  Έτσι φτάσαμε στο προημιτελικό μεταξύ της Γιουβέντους και της Μονακό του Ζαρντίμ. Θα ήθελα να πάω στον άσσο αλλά το 1.50 είναι πολύ μικρό για τις δυσκολίες του αγώνα.  Kρατάω το under στο 1.50 κάτι με τους Ιταλούς να είναι προσεκτικοί.

Για τα αυριανά Πόρτο – Μπάγερν και Παρί – Μπάρτσα θα αναρτηθεί άρθρο σήμερα το βράδυ με τις Παρί και Μπάγερν να είναι αποδεκατισμένες από τραυματισμούς και τιμωρίες.

Καλή επιτυχία

 Πρακτορείο Παναγάκη

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 114

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την συντοπίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης στο «Vicente Calderon» (54.960) για το πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 2 στις 21:45, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για τις 22 Απριλίου.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (ΣΡΒ), Βοηθοί: Ριτσίτς (ΣΡΒ), Τζούρτζεβιτς (ΣΡΒ), Γκρούγιτς (ΣΡΒ), Φιλίποβιτς (ΣΡΒ)

* Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί ήδη 6 φορές την φετινή περίοδο με την Ατλέτικο να μετρά 4 νίκες, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 3 παιχνίδια που έγιναν στο Vicente Calderon, η Ρεάλ πέρα από τις ήττες, δεν κατάφερε καν να σκοράρει!

Ατλέτικο ΜαδρίτηςΣτην φάση των «16» απέκλεισε την Λεβερκούζεν στην διαδικασία των πέναλτι (3-2), καθώς στην κανονική διάρκεια, το τέρμα του Μάριο Σουάρεζ ισοφάρισε την ήττα (1-0) του πρώτου παιχνιδιού. Έτσι, για 1η φορά στην ιστορία πέρασε για 2η σερί χρονιά στα προημιτελικά του θεσμού. Το Σάββατο ταξίδεψε στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει την Μάλαγα, όμως δεν κατάφερε να πάρει την 4η σερί νίκη της, μένοντας στο 2-2. Βρίσκεται στην 3η θέση με 66 βαθμούς, 7 λιγότερους από την σημερινή της αντίπαλο, ενώ ακολουθεί και νέο εκτός με την Λα Κορούνια στο Ριαθόρ. «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα της χρονιάς κόντρα στην Ρεάλ. Και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένες για την πρόκριση και θα αγωνιστούν σε υψηλή ένταση» σχολίασε ο Τσόλο Σιμεόνε. Το απόλυτο έχει φέτος εντός έδρας στον θεσμό (4/4), κρατώντας μάλιστα και απαραβίαστη την εστία της. Γενικά, έχει δεχτεί γκολ μόνο σε 2 από τους 8 φετινούς της αγώνες στην διοργάνωση.

Χωρίς σκοτούρες ο Αργεντινός τεχνικός, καθώς ανακοίνωσε ότι οι Μάντζουκιτς και Όμπλακ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα αγωνιστούν κανονικά. Περίοδο φόρμας διανύει ο Γκριεζμάνπου έχει βρει δίχτυα και στα 3 τελευταία παιχνίδια φτάνοντας ήδη τα 18 τέρματα στην Πριμέρα. Αρκετοί παίχτες των “ροχιμπλάνκος” αν δεχτούν κάρτα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό, με τους Γκάμπι, Μάριο Σουάρεζ και Φερνάντο Τόρες να ξεχωρίζουν.

Απουσίες: –

Πιθανή 11αδα: Ομπλάκ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Γκάμεζ, Αρντά Τουράν, Τιάγκο, Σουάρεζ, Κόκε, Γκρίζμαν, Μάντσουκιτς. 

Ρεάλ ΜαδρίτηςΛίγο έλειψε να την “πατήσει” και να αποκλειστεί από την Σάλκε, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-4 στο Bernabeu δείχνοντας παράλληλα κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Η μίνι κρίση συνεχίστηκε με ήττα στο “clasico” από την Μπαρτσελόνα, όμως έκτοτε μετρά 3 σερί νίκες σκοράροντας 14 (!) τέρματα συνολικά. Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κέρδισε 3-0 την Εϊμπάρ το Σάββατο, ενώ ευνοήθηκε από την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα και μείωσε σε 2 βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή. Μετά το σημερινό ματς ακολουθεί εντός έδρας αγώνας με την Μάλαγα. «Το να αντιμετωπίζεις τον Τσόλο Σιμεόνε είναι μεγάλη τιμή, όμως είναι και μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι. Έχει σκοράρει και τα 8 φετινά της παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση με 21 τέρματα.

Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ιταλός τεχνικός, καθώς οι Κοεντράο και Κεντίρα ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που είχαν. Σχετικά φρέσκος αναμένεται να είναι ο Καρίμ Μπενζεμά που έμεινε στον πάγκο το Σάββατο κόντρα στην Εϊμπάρ για να ξεκουραστεί. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι Κοεντράο, Μαρσέλο και Κρόος, καθώς αν δεχτούν κάρτα θα χάσουν την ρεβάνς.

Απουσίες: –

Πιθανή 11αδα: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Μόντριτς, Ροντρίγκεζ, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Γιουβέντους – Μονακό

Στο Juventus Stadium (41.000) του Τορίνο θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μονακό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2. Άρχοντας της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς.

juventus1Απρόσμενη ήττα από την Πάρμα δέχθηκε το Σάββατο η ομάδα της Γιουβέντους με 1-0 και έτσι μπήκε τέρμα στο νικηφόρο σερί της. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος ωστόσο, δεν ανησυχούν αφού εξακολουθούν να έχουν απόσταση ασφαλείας 12 βαθμών από τη Ρόμα και ήδη ετοιμάζονται για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Η ομάδα του Αλέγκρι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και ο Ιταλός τεχνικός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποια από τα μεγάλα του όπλα. Στον περασμένο γύρο οι “Μπιανκονέρι” απέκλεισαν με δυο νίκες την Ντόρτμουντ κάτι που ονειρεύονται να επαναλάβουν και με τη Μονακό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα πολλαπλασιάζονται, με τους Ασαμόα, Κάσερες και Πογκμπά να μένουν εκτός αποστολής, ενώ αμφίβολος παραμένει και ο Πίρλο που αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση της ¨Μεγάλης Κυρίας¨. Εκτός βρίσκονται και οι Μαρόνε και Ρόμουλο που δεν έχουν ωστόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Απουσίες: Ασαμόα (Μ, 3/0), Κάσερες (Α, 2/0), Πογκμπά (Μ, 8/1), Πίρλο (;) (Μ, 5/1), Μαρόνε (Μ, 0/0), Ρόμουλο (Μ, 1/0)

Πιθανή 11άδα: Μπουφόν, Μπαζάγκλι, Μπονούτσι, Λιχστάινερ, Περέιρα, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Εβρά, Μοράτα, Τέβεζ.

monacoΑπό νίκη προέρχεται η ομάδα της Μονακό που επικράτησε άνετα της Καέν με 0-3 εκτός έδρας. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει παίχτες, καθώς η ομάδα μάχεται για να ξαναβγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι πλην του Μπερμπάτοφ, όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν κανονικά το παρόν. Στον προηγούμενο γύρο αν και ηττήθηκε εντός έδρας, απέκλεισε την Άρσεναλ.

Ευχάριστα τα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό που είδε τον Καρβάλιο να αγωνίζεται κανονικά μετά από καιρό και έτσι ταξίδεψε κανονικά στην Ιταλία. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τραορέ και Μπακαγιόκο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Απουσίες: Τραορέ (Μ, 0/0), Μπακαγιόκο (Μ, 3/0)

Πιθανή 11άδα: Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κουρζάβα, Τουλαλά, Κοντόγκμπι, Ντιράρ, Μουτίνιο, Μάρσιαλ, Μπερμπάτοφ. 

ΠΗΓΗ: foxbet.gr