Κυπαρισσία: ‘Εργα βελτίωσης σε κερκίδες, αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια

0
78

ΘΕΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές του Δήμου Τριφυλίας πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Πιο συγκεκριμένα σε πρώτη φάση στο Δημοτικό στάδιο Κυπαρισσίας τοποθετήθηκαν κερκίδες, ενώ όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι επίκειται η συντήρηση του χλοοτάπητα και βελτίωση των αποδυτηρίων με σύνταξη μελέτης ύψους 15.00 ευρώ ενώ παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν στους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους όπως γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια.

Στις εργασίες τοποθέτησης κερκίδων ήταν παρών ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός ο οποίος δήλωσε ότι η χρονιά ολοκληρώνεται το Σάββατο το απόγευμα με την απονομή του Πρωταθλητή της Α τοπικής που θα γίνει στο γήπεδο της Κυπαρισσίας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, μιλώντας για ακούραστη προσπάθεια του Δ.Σ. που για 5 χρόνια με θυσίες και υπομονή έφτασε στο τελικό του στόχο, ενώ με πράξεις υλοποιούνται παρεμβάσεις.

Ευχαρίστησε τόσο το Δήμαρχο Τριφυλίας όσο και το πρόεδρο του Αθλητικού φορέα που αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται εδώ και καιρό με την υποστήριξη του κ. Διαμαντόπουλου Στέλιου ενώ ζήτησε η γιορτή του Σαββάτου να έχει μαζικό χαρακτήρα ευχόμενος ο ΑΟΚ να ανέβει στην Α τοπική που θα οικοδομήσει σχέσεις αθλητικού τουρισμού στο τόπου μας.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού φορέα κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος πρόσθεσε ότι παρά τα ασφυκτικά οικονομικά πλαίσια παλεύουμε να ενισχύσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις υποδομές με 2 χρόνια συστηματικής εργασίας ενώ μίλησε για τη μελέτη που είναι σε εξέλιξη για συντήρηση χλλοτάπητα που αναμένεται να δημοπρατηθεί αρχές του καλοκαιριού.

Επιστέγασμα αθλητικών δράσεων ήταν η παρουσία του Αθλητικού φορέα με αρωγή σε όλες τις εκδηλώσεις με συμπαράσταση σε κάθε μορφή αθλητικής δραστηριότητας καταλήγοντας ότι για όλους μας η ευγενής άμιλλα και ο αθλητισμός αποτελεί κορωνίδα του πολιτισμού μας.

ΠΗΓΗ: http://filiatranews.blogspot.gr/