Α.Ο. Λογγάστρας: Ανακοίνωση για τον αγώνα με Ατρόμητο Συκέας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λογγάστρας θα ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του κυρίου Αγρανιώτη στο χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο Συκέας. Σε αντίθεση με τον διαιτητή θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στους βοηθούς Καρβούνη και Παναγάκο.

Σαν διοίκηση του Α.Ο. Λογγάστρας δηλώνουμε ότι δεν υιοθετούμε τις μεμονωμένες φωνές διαμαρτυρίας φίλων του Α.Ο. Λογγάστρας κατά του Προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτη Καρρά (ακούστηκαν φωνές ότι ο κύριος Καρράς επηρεάζει την διαιτησία κατά του σωματείου μας). Η πορεία του Προέδρου της ΕΠΣ Λακωνίας έχει αποδείξει ότι τον χαρακτηρίζει η εντιμότητα και έχει την αμέριστη συμπαράσταση του ΔΣ του Α.Ο. Λογγάστρας. Τέτοιες μεμονωμένες φωνές είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες.

Επειδή τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης συγκεκριμένου μέλους του Α.Ο. Λογγάστρας θα θέλαμε να πούμε ότι η διοίκηση του Α.Ο. Λογγάστρας θα στηρίξει μέχρι τέλους οποιοδήποτε μέλος του δεχτεί αδικαιολόγητη συκοφαντία προς το πρόσωπό του. Καλό είναι στο ποδόσφαιρο να μην μπαίνουν οι προσωπικές διαφορές. Είναι περίεργο πως χρεώνονται λόγια σε ένα άνθρωπο τη στιγμή που αυτά ακούστηκαν από τελείως αντίθετη πλευρά του γηπέδου και όταν μάλιστα στο γήπεδο της Λογγάστρας δεν υπήρχαν ούτε κροτίδες, ούτε πυροτεχνήματα για να επηρεάσουν την ακουστική.

‘Ενα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λoγγάστρας για τους 22 παλικαρίσιους βαθμούς που έχουν πάρει στους αγωνιστικούς χώρους και ελπίζουμε τη Κυριακή να βρεθούν στο πλευρό τους οι οπαδοί της ομάδας στο τελικό με τον Λεωνίδα Σπάρτης.