Σκοπευτικοί αγώνες Πήλινου στόχου Β’ – Γ’ κατηγορίας. Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο18 & 19 Απριλίου 2015 από τον Σκοπευτικό Όμιλό Σπάρτης στο σκοπευτήριο του στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ), στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.
Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΣΚΑΝΤΖΙΚΑΣ Μιχαήλ του Σκοπευτικού Ομίλου «Ο ΠΑΡΝΗΣ» με δεύτερο τον ΤΣΟΠΕΛΑ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΑΣΕΛΗ Κωνσταντίνο της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας. Στην Β΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σοφοκλής του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών, με δεύτερο τον ΤΣΙΠΟΥΡΑ Κωνσταντίνο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Χρύσανθο του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.
Στην Γ΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ Δημήτριος του «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΜΗΝΑΚΑΚΗ Κωνσταντίνο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.
Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΚΟΠΙΤΑΣ Νικόλαος, με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Παναγιώτη και τρίτο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ Χρήστο, αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι απονομές στο χώρο του σκοπευτηρίου.

 agonas_diskon

Μετά τη λήξη του αγώνα (5ο Κύπελλο skeet Β΄ Γ΄ Κατηγορίας) πραγματοποιήθηκε, στην Α΄ Κατηγορία ημιτελικός & τελικός 16 δίσκων έκαστος, εκτός συναγωνισμού και βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Η επίσημη βαθμολογία sthn A’ Κατηγορία είναι αυτή που προέκυψε από τις επιδόσεις στους 125 δίσκους