Απονομή πλακέτας στο isports. Ευχαριστούμε τον Απόλλων Ξηροκαμπίου και όλες τις ομάδες, συλλόγους

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Το isports.gr αποτελεί το δικό σας βήμα στη Λακωνία

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 ο Απόλλων Ξηροκαμπίου απένειμε τιμητική πλακέτα στο isports.gr – Λακωνία στα Γήπεδα για την προσφορά του στην αθλητική ενημέρωση.

Με αφορμή αυτή τη μεγάλη τιμή από την ομάδα του Ξηροκαμπίου θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες, συλλόγους και όλους για την συνεργασία και την απαραίτητη βοήθειά σας σε μια εντυπωσιακά πετυχημένη προσπάθεια από τα πρώτα της βήματα.

Η απήχηση του site σε κάθε περιοχή του Νομού σε μόλις 10 μήνες είναι εκπληκτική και αυτό οφείλεται πρώτον σε εσάς και στη συνέχεια σε εμάς. Το isports.gr ήδη γίνεται αποδεκτό και γνωστό και στους γειτονικούς νομούς από τις αναφορές μας στις δικές τους ομάδες και διοργανώσεις. 

Εμείς το μοναδικό που προσθέτουμε στο παζλ είναι η άμεση, αντικειμενική, και ολοκληρωμένη ενημέρωση όχι στα λόγια αλλά στα άρθρα που αναρτώνται. Αφιερώνουμε αρκετές ώρες στον υπολογιστή όπως εσείς αφιερώνετε τόνους ιδρώτα και αγωνίζεστε στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να καταγράψουμε και να αναρτήσουμε την κάθε αθλητική είδηση που θα βγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

‘Αρθρα για όλα τα αθλήματα και όλες τις ομάδες (ανεξάρτητα τις επισκέψεις που δίνει στο site), όσο το δυνατόν πιο άμεσα και το σημαντικότερο κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλους πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα. Αναφερόμαστε και σεβόμαστε την κάθε ομάδα, το κάθε σύλλογο ανεξάρτητα δυναμικότητας, τον κάθε αθλητή και την κάθε διοργάνωση.   

Και επειδή τα απλά μαθηματικά λένε πάντα την αλήθεια σε λίγες ημέρες θα αναρτηθεί άρθρο για τον αριθμό των άρθρων που έχουν αναρτηθεί στο isports για αθλήματα όπως ο στίβος, η πετοσφαίριση, η ποδηλασία, το ποδόσφαιρο άμμου, μαχητικά, μηχανοκίνητα και άλλα, αθλήματα τα οποία είναι λιγότερο δημοφιλή από το ποδόσφαιρο.

Τα τρία παραπάνω στοιχεία που είναι η συνταγή της επιτυχίας του isports.gr θα συνεχίσουμε να τα τηρούμε ευλαβικά.

Τέλος ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη που έχουν γίνει αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε αν όχι να τα εξαλείψουμε στο μέλλον.

Το isports.gr υπάρχει για το καλό των ομάδων, είναι το δικό σας βήμα, η δική σας φωνή. Χρησιμοποιήστε την απήχησή του για το καλό της ομάδας σας και του αθλητισμού.

_DSC8425

_DSC8430 _DSC8420