1η Γιορτή Χειροσφαίρισης στους Μολάους (βίντεο)

0
115

Ευχαριστούμε το Μιχάλη Καρούνη – pakialakonias.gr ια το βίντεο

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 η 1η Γιορτή Χάντμπολ φιλοξενήθηκε στο Νεόδμητο Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Μολάων.

 Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μονεμβασίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Παπαδιανίκων Πλύτρας Η Αρχαία Κυπαρισσία υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ), με πυρετώδεις προετοιμασίες υποδέχτηκαν παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου σε μια προσπάθεια γνωριμίας με το Άθλημα και μιας γιορτής για την πόλη.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια σε μικρούς αγώνες ανά ηλικία με στόχο τη διάδοση και προαγωγή του αθλητισμού και του εν λόγω Ολυμπιακού Αθλήματος ειδικότερα. Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη. Δόθηκαν έπαινοι και υπήρχε Ιατρική Κάλυψη.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Διεθνής Πρωταθλητής Ελλάδος, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Χάντμπολ Νοτίου Ελλάδος, κος Κότσιρας Κώστας Κ.Φ.Α., καθώς και οι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ.Σταύρος Χριστάκος, Πρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, Αλεξάνδρα Χαραμή Νατιώτη, Αντιπρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεοδούλη Σπυριδάκου, Πρόεδρος Πολ. & Αθλ. Συλ. Παπαδιανίκων Πλύτρας Η Αρχαία Κυπαρισσία. Επίσης η Π/μένη Οικ. Νοσοκομείου Μολάων και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κα Ευαγγελία Τσαγκλή.

Ευχή είναι, η παραπάνω πρωτοβουλία να συμβάλλει στην παροχή σταθερών αθλητικών δυνατοτήτων για όλους, ώστε να αναδεικνύονται όχι μόνο μεγάλοι αθλητές αλλά πρωτίστως ολοκληρωμένοι άνθρωποι