Μπαρτσελόνα: Η Πανελλήνια λέσχη φίλων στηρίζει το κέντρο σίτισης Δ. Αθηναίων

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλώς ένας σύλλογος κι αυτό το δείχνουν όχι μόνο οι οπαδοί της στην Καταλονία αλλά και οι εν Ελλάδι. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων στηρίζει εμπράκτως το κέντρο σίτισης Δ.Αθηναίων.

«Ζούμε δύσκολες, πολύ δύσκολες εποχές. Υπάρχουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας που έχουν την ανάγκη μας. Και οφείλουμε να τείνουμε χείρα βοηθείας. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα στηρίζει εμπράκτως το κέντρο σίτισης του Δήμου Αθηναίων, μαζεύοντας τρόφιμα, γάλατα και χρήματα, έως τις 6 Μαΐου. Σας έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη!

Όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε με τρόφιμα και γάλατα για τους αστέγους του κέντρου, σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της Λέσχης, Γιάννη Κελλή, είτε μέσω τηλεφώνου (211-0198907), είτε μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης ([email protected] ή [email protected]).

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν και προέρχονται από επαρχία, παρακαλούνται όπως στείλουν το δέμα στην διεύθυνση της Λέσχης μας (Νικομηδείας 11-13, Τ.Κ. 16121, Καισαριανή, Αθήνα, υπόψη Γιάννη Κελλή), ενώ, βεβαίως, υπάρχει και η χρηματική οδός.

Ο λογαριασμός της Eurobank όπου μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας

0026-0064-9201-0107-6134

Γιατί, πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι!»