ΕΠΣ Λακωνίας: Επίσκεψη Εθνικής Ελλάδας ‘Αμμου

0
118

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο Ποδόσφαιρο άμμου: Φιλικό Εθνικής ομάδας με ΑΣΑΑ Μάνη. Κλήσεις Σοϊλεμέ. Ο Λιγνός στην αποστολή (φωτογραφίες)

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου άμμου θα φιλοξενήσει κατά το διήμερο 4 και 5 Μαϊου το σωματείο της ένωσής μας Α.Σ.Α.ΑΜ. ”ΜΑΝΗ”, πρωταθλήτρια Ελλάδας 2014, στο Γύθειο.

Η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται για τις αυξημένες αγωνιστικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο καλοκαίρι που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη συμμετοχή της στην 1η κατηγορία της Ευρωπαϊκής λίγκας και τους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες άμμου στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας και κοινές προπονήσεις με την ομάδα της Μάνης ανοιχτές στο κοινό, αλλά και φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την Τρίτη 5 Μαϊου και ώρα 15:00 στο γήπεδο beach soccer στη θέση Σελινίτσα Γυθείου.

Oι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο 

Οταν η Εθνική ομάδα επισκέφτηκε το Γύθειο να αντιμετωπίσει τον ΑΣΑΑ Μάνη

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας συνοδεύουν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Άμμου της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Μαζαράκης και το μέλος της Επιτροπής κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος της Επιτρόπής Πρωταθλήματος κ Κυπέλλου της Ένωσής μας.