Ο Μεϊμάρογλου σχολιάζει τον ημιτελικό Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 1 – 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (1 – 1)!!!
– ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΛΕΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
– Απο την στιγμή που ο Ολυμπιακός Πειραιώς, έπρεπε να αποκλειστεί απο την ομάδα Β΄ Εθνικής, Α.Ε.Κ., στό Κύπελο Ελλάδος, δεν βρίσκω τόν λόγο, γιατί να μην διεκδικούσε την πρόκριση στά ίσα και ο Απόλλων Σμύρνης, που είναι μία απο τίς πολύ καλές ομάδες τής Β΄ Εθνικής. Η πρόκριση, (κακώς), χάθηκε στόν αγώνα της Ριζουπόλεως, όταν παραδόθηκε αμαχητί, σε μία ομάδα που μπορεί να κατακτά συνεχόμενα τα πρωταθλήματα Ελλάδος, ωστόσο, μάλλον για λύπηση είναι με αυτές τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί! Αλήθεια; Απο αυτόν τόν Ολυμπιακό, αν αφαιρέσουμε τον Τσόρι Ντομίγκεζ, τί μένει; Υπάρχει άραγε κάτι άλλο; Δεν νομίζω! Και έχω και ένα άλλο ερώτημα. Αυτό το ερώτημα το κάνω πρός τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Π.Α.Ο.Κ.! Αν κύριοι αγαπητοί, δεν πέρνετε το πρωτάθλημα, απο αυτόν τόν Ολυμπιακό; τόν χειρότερο τών τελευταίων τριάντα χρόνων, πότε θα το πάρετε; Λυπάμαι, αλλά έχει απαξιωθεί τόσο πολύ, ποιοτικά αυτό το πρωτάθλημα και το Κύπελο Ελλάδος, που δεν μπορώ να θυμηθώ, αν ποτέ, στα 36 χρόνια που το παρακολουθώ, αν ποτέ ήταν σε αυτό το μαύρο χάλι, απο πλευράς δυναμικής αγωνιστικής των ομάδων, αλλά και ποιότητας.
Αναφορικά με την ομαδα του Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε μεσοαμυντικά μία πολύ σπουδαία εμφάνιση, και πήρε το καλύτερο δυνατό απο τόν αγώνα! Ενα θετικό αποτέλεσμα, και μία αξιολογότατη εμφάνιση.
Ωστόσο, εμένα δεν με πείθει, διότι! Περιμένω ανάλογες εμφανίσεις στην συνέχεια των πλέϊ οφ, για να μπορέσουμε να πούμε, ότι τουλάχιστον τα “δώσαμε” όλα, και δεν μπορέσαμε! Κάτι τέτοιο όμως, δεν το είδαμε στο μάτς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα σταθώ σε αυτό το σημείο, σε ένα κρούσμα απειθαρχείας που είναι πολύ σοβαρό! Θεωρώ μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, την συνεχόμενη απουσία απο την ομάδα, του ποδοσφαιριστή Βάντερσον. Θα πω εδώ, ότι είναι μία αποβολή, σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος, είναι σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, και έτσι όπως είναι η ομάδα δομημένη, η απουσία του εν λόγω ποδοσφαιριστού, αφαιρεί πολλά απο τόν Σύλλογο της Σμύρνης. Εγω θέλω να ρωτήσω, έχει κάποιος ευθύνη, απο το τίμ του Συλλόγου, που ένας εκ τών καλύτερων παικτών του, είναι εκτός αγωνστικών δραστηριοτήτων; Εγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες, πρίν αποβληθεί ο εν λόγω παίκτης; Ωστε να προφυλαχτεί. Να μην αυτομολήσει! Να μην πέσει απο μόνος του στήν λούμπα; Μήπως δεν φαινόταν οτι ειναι επιρρεπής; Εκανε μπάμ αυτό απο μακριά! Ψιλά γράμματα αυτά για ορισμένους, αλλά όταν έχεις ένα περιουσιακό στέλεχος στην ομάδα σου, και βλέπεις οτι έχει ροπή πρός κάτι επιβλαβές, προσπαθείς να τον προστατέψεις. Ο Απόλλων Σμύρνης, μπορει και πρέπει να ολοκληρώσει την διαδικασία των πλέϊ όφ, με αξιόλογες εμφανίσεις, και αυτό ευχόμαστε όλοι, όσοι αγαπάμε αυτήν την ομάδα . . .