Α.Ε. Σπάρτη: ‘Ηττα με καλή εμφάνιση στο φιλικό με Α.Ο. Ζευγολατιού

0
127

6dc524a153c15af2b16311d73a404081_XL

Το Σάββατο 2 Μαϊου στις 17:00 η Α.Ε. Σπάρτη αντιμετώπισε εκτός έδρας το πρωταθλητή Κορινθίας Α.Ο. Ζευγολατιού.

Η ομάδα της Κορινθίας αγωνίζεται σε συνθετικό γήπεδο και η Α.Ε. Σπάρτη επέλεξε αυτό το φιλικό λόγω και του γεγονότος ότι ο πρώτος αγώνας στη Κυπαρισσία είναι σε συνθετικό γήπεδο.

Η ομάδα της Λακωνίας ηττήθηκε 1 – 0 αλλά είχε πολύ καλή παρουσία και άξιζε να μην ηττηθεί.

Ο Αργύρης Κατσίχτης ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό τη βασική του ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πήραν χρόνο συμμετοχής παίκτες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ο  Χαλίλι ο οποίος είχε να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα, ο Σεμερτζίδης, ο Κορώνης και ο Ντορίν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε. Σπάρτη είχε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα με τον Ανααστασάκο και δοκάρι με τον Χαλίλι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μητσόπουλος δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε και να κράτησε το μηδέν στη εστία του.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δουβίκα δημιούργησαν φάσεις και τελικά έφτασαν στη νίκη με τέρμα του συνήθη υπόπτου, Μάκη Μυργιώτη στο 80′ μετά από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα.

Εκτός αποστολής ήταν ο Πρασσάς, ο Αρνιώτης, ο Βασίλης Γκίτζιας.

Α.Ο. Zευγολατιού : Μητσόπουλος, Παληός, Χρ. Αντωνόπουλος, Αυγέρης, Π. Αντωνόπουλος (46΄Ντόκος), Σπυρόπουλος, Παινέσης, Γ. Καραΐνδρος (80΄ Δανιήλ), Μυργιώτης, Μπούκης, Δ. Καραΐνδρος

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης (75′ Ρουσιαμάνης), Πανάκης, Σπηλιωτόπουλος, Πετρόπουλος, Κόπελας, Χοτζάϊ, Τσούκλης, Σεμερτζίδης ( 46′ Κορώνης (Αϊβαλιώτης)), Γεωργακόπουλος (70′ Ντορίν), Χαλίλι, Αναστασάκος (Γκολέμης).