Ολυμπιακός Γυθείου: Δηλώσεις Κολοκοτρώνη, Τζανετάκου

0
235

H πρόεδρος του Ολυμπιακού Γυθείου και ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Τζανετάκος μίλησαν στο githio-click.gr: 

Δηλώσεις Κατερίνας Κολοκοτρώνη:

g.c:Η φετινή χρονιά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να τερματίζει στη 2η θέση.Πως χαρακτηρίζεται αυτή τη χρονιά:

Κ.Κ: Η φετινή χρονιά δεν είχε τα αποτελέσματα που θέλαμε.Το παλέψαμε μέχρι τέλους όσο καλύτερα μπορούσαμε.Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε το μπαλάκι στους παίχτες μας.Η ευθύνη για μένα ξεκινάει πάντα από τη διοίκηση. Δυστυχώς λάθη έγιναν από όλους μας από την αρχή της χρονιάς.Η 2η θέση είναι αυτή που κατά τη γνώμη μας άξιζε στην ομάδα καθώς η Α.Ε. Σπάρτης αποδείχθηκε καλύτερη από εμάς.Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης που σε λίγες μέρες ξεκινάει τη μάχη της στους αγώνες μπαράζ και ελπίζουμε να πάρει την άνοδο.

g.c: Ποιος είναι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά;

Το μυαλό μας βρίσκεται στη νέα αγωνιστική σεζόν.Υπάρχουν μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς Γυθειάτες να γίνουν μέλη στο συμβούλιο της ομάδας και για αυτό το λόγο σε περίπου 20 μέρες θα συγκληθεί γενική συνέλευση της ομάδας. Ο στόχος της ομάδας και του χρόνου θα είναι ο ίδιος.Το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ΄Εθνική Κτηγορία.

 

DSC_0722

 

Δηλώσεις Βασίλη Τζανετάκου :

g.c : Βασίλη πες μας μερικά λόγια για την απόφαση σου να αποχωρήσεις από την ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου μετά από 8 χρόνια;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το κόσμο.Τη διοίκηση τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου.Πέρασαν 8 χρόνια κερδίσαμε τίτλους,αγωνιστήκαμε 3 χρονιές στη Δ’ Εθνική κατηγορία.Κάποτε όλα τελειώνουν.Πιστεύω πως δεν μπορώ να προσφέρω άλλο σε αυτή την ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες.Αν δεν αλλάξουν πράγματα και πρόσωπα δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.Είναι νωρίς βέβαια ακόμα για να γίνουν αυτές οι αλλαγές,έχουμε χρόνο μπροστά μας.

g.c: Οπότε κρατάμε ένα παραθυράκι για πιθανή παραμονή σου στην ομάδα και τη νέα χρονιά;

Β.Τ : Κρατάμε ένα παραθυράκι αλλά είναι πολύ δύσκολο καθώς 8 χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτή την ομάδα οπότε μοιάζει δύσκολο και τώρα.

g.c : Έχεις σκεφτεί για το μέλλον σου,αν θα είναι σε ομάδα του Γυθείου η σε ομάδα της Λακωνίας;

Β.Τ : Το πιθανότερο είναι κάπου εδώ στο Γύθειο.Υπάρχουν 2 ομάδες ακόμα,3 είναι βέβαια  οι ομάδες του Γυθείου,σε μια από τις 3 αλλά πιστεύω πως αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά σε αυτή την ομάδα σε μία από τις άλλες 2 και δεν με απασχολεί η κατηγορία η το όνομα.Βρίσκομαι σε μια ηλικία που πλέον θέλω να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και εδώ που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή αγωνιστικά δεν τον ευχαριστιέμαι.Αγωνιστικά μιλάμε πάντα.Αυτή είναι η αλήθεια και τη γνωρίζει όλος ο κόσμος.

ΠΗΓΗ: githio-click.gr