Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ανακοίνωση διοικητικού συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα ευχαριστεί τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για άλλη μια πετυχημένη χρονιά και την 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία. Εύχεται υγεία και δύναμη σε όλα τα σωματεία της Λακωνίας για τη νέα περίοδο και καλό καλοκαίρι. Επίσης καλή επιτυχία στη Α.Ε. Σπάρτη και να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Στις 15 και 22 Μαϊου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 θα γίνουν δύο γενικές συνελεύσεις στα γραφεία της ομάδας για να εισέλθουν νέα μέλη για να να βοηθήσουν το τωρινό συμβούλιο είτε να αναλάβουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις. Ζητάμε την βοήθεια του φίλαθλου κοινού της ομάδας ώστε να μεγαλώσει η οικογένεια του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.

Τέλος ο προπονητής Σταύρος Μανιάτης έθεσε τη παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης και τόνισε πως είμαι κομμάτι του Απόλλωνα. Αυτό δείχνω 10 χρόνια και περιμένω εγώ και τα παιδιά ανάλογες και ακόμη καλύτερες ημέρες και δυνατό συμβούλιο.