Φαβορί για την άνοδο η Κυπαρισσία και κακός δαίμονας της Α.Ε. Σπάρτη ο Ολυμπιακός Γυθείου (βίντεο)

Αφιέρωμα στις ομάδες των μπαράζ έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός BEST της Καλαμάτας. ‘Ενα αφιέρωμα που περίμενε να δει ο φίλαθλος κόσμος της Α.Ε. Σπάρτη.

Στην εκπομπή της Κυριακής, “Κυριακή στα Σπορ” που προβάλλεται αυτή τη στιγμή έγινε αφιέρωμα σε όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ που θα συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Στο βίντεο-αφιέρωμα που έδειξε η εκπομπή αναφέρθηκε ότι η Κυπαρισσία είναι το φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική λόγω του γεγονότος ότι είναι αήττητη και ότι το πρωτάθλημα της Μεσσηνίας είναι σκληροτράχηλο, ανώτερο από αυτά της Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας και ότι δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες – Πανθυρεατικός, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Α.Ε. Σπάρτη – έχουν ήττα τη φετινή χρονιά και ότι ο κακός δαίμονας της Α.Ε. Σπάρτη είναι ο Ολυμπιακός Γυθείου τον οποίο δεν κατάφερε να νικήσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς την 7η αγωνιστική ηττήθηκε στο Γύθειο από τον Ολυμπιακό και την 20η αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι τη εκπομπής αναφέρθηκαν σε διαφορετικά πράγματα λέγοντας ότι είναι ένα πρωτάθλημα που εξαρτάται από τη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αυτή τη περίοδο και ότι όλες οι ομάδες έχουν 25% πιθανότητες.


Μπορείτε να δείτε την εκπομπή εδώ πηγαίνοντας το χρόνο πίσω ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
http://www.best-tv.gr/2014-10-07-16-35-33/onlinetv.html

Στη συνέχεια προβλήθηκε το αφιέρωμα του report24 με τα γκολ της Α.Ε. Σπάρτη.

 

Σχόλιο isports.gr: ‘Ολες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες για την άνοδο. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί, έχει αποδειχτεί αμέτρητες φορές μέσα στο γήπεδο. Είναι 6 αγώνες πολύ διαφορετικοί από αυτούς που οι ομάδες είχαν στα δικά τους πρωταθλήματα.  Τα υπόλοιπα στα γήπεδα με την 1η αγωνιστική των μπαράζ την Κυριακή 10 Μαϊου.  Επίσης να συμπληρώσουμε ότι τα πρωταθλήματα της Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας έχουν τη δική τους δυναμική και δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο, ότι ακριβώς ισχύει για της Μεσσηνίας.

 

Τα Έργα μας…!!!Απολαύστε Υπεύθυνα…..”Οι Πειρατές Του Νότου” Σπάρτη Μαζί στην Γ Εθνική… by Report24 www.report24.gr (Πατήστε κάτω δεξιά στο βίντεο το HD για υψηλή ανάλυση)

Posted by www.report24.gr on Wednesday, 15 April 2015