Λεωνίδας Σπάρτης: Απαλλαγή παίκτη και σωματείου από την ΕΙΜ. Την Τετάρτη η απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Απορρίφθηκε καταγγελία

0
69

O Λεωνίδας Σπάρτης και ο ποδοσφαιριστής Cani Leonard απαλλάχθηκαν από την ΕΙΜ – επιτροπή της ΕΠΟ και περιμένει την απόφαση της επιτροπής εφέσεων την επόμενη εβδομάδα.   Την Τρίτη 5 Μαϊου η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λακωνίας απέρριψε τη καταγγελία του Κάστρου Μονεμβασίας για αντικανονική συμμετοχή του ίδιου ποδοσφαιριστή στο Λεωνίδας Γλυκόβρυσης – Λεωνίδας Σπάρτης.

Απαλλαγή Λεωνίδα Σπάρτης από την ΕΙΜ και διόρθωση δελτίου

Σύμφωνα με την επιτροπή της ΕΠΟ, ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητος Μετεγγραφών)  δεν αποδείχτηκε δόλος του ποδοσφαιριστή και του σωματείου ως προς την απόκρυψη στοιχείων η καλύτερα παράλειψη αναφοράς αυτών για την έκδοση του δελτίου.  Δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του άρθρου 15 παρ. 8 εδ β και γ, εγκρίνει την διόρθωση της υπηκοότητας του δελτίου επί το ορθό ΑΛΒΑΝΟΣ από την υπηρεσία.

 

Xθες Τετάρτη 6 Μαϊου στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ήταν η εκδίκαση της εφέσεως του Λεωνίδα Σπάρτης για την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε. ‘Εως την Τετάρτη 13 Μαϊου θα έχουμε την απόφαση της επιτροπής.

 

Απορρίφθηκε η καταγγελία για αντικανονική συμμετοχή

Απορρίφθηκε η καταγγελία του σωματείου Κάστρου Μονεμβάσιας ως ουσία αβάσιμη. Αποφαίνεται ότι δεν συντρέχει περίπτωση αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή CANI LEONARD στον αγώνα μεταξύ του Λεωνίδα Σπάρτης και Λεωνίδα Γλυκόβρυσης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Γλυκόβρυσης του Δήμου Ευρώτα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας περιόδου 2014 – 2015.