Μολαϊκός: Παραίτηση διοίκησης και προκήρυξη γενικής συνέλευσης

Στις 05 Απριλίου 2015 διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΜΟΛΑΙΚΟΥ. και Κάστρου Μονεμβασίας

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και ενώ η ομάδα προσπαθούσε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει γκόλ, ομάδα δύο φιλάθλων της ομάδας μας άρχισαν να αμφισβητούν την εγκυρότητα του παιχνιδιού. Σαν να μην έφτανε αυτό ενώ περνούσε ο χρόνος και χανόταν προφανώς η ψυχραιμία ακούγονταν περισσότερα και πιο έντονα σχόλια με αποκορύφωμα κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου να υπάρξουν και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί προς τους παίχτες και την διοίκηση του Μολαικού.

Στις 19 Μαρτίου 2015 διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ και ΜΟΛΑΙΚΟΥ.

Τότε μετά από συγκεκριμένα γεγονότα που δημιουργήθηκαν προβήκαμε σε ανακοίνωση στην οποία θίγαμε προβλήματα που δημιουργούν ελάχιστοι οπαδοί των ομάδων. Προς το τέλος της ανακοίνωσης γράψαμε χαρακτηριστικά «Παρακαλούμε τους  φίλαθλους να προσπαθήσουν να διαχειριστούν καλύτερα το πάθος και τις  συγκινήσεις  που προσφέρει το ποδόσφαιρο Προφανώς αυτό οι εν λόγω φίλαθλοι του Μολαικού δεν το έλαβαν υπόψη τους πιστεύοντας ότι αφορά όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων ομάδων. Για το λόγο αυτό και επειδή εδώ και επτά χρόνια το διοικητικό συμβούλιο του Μολαικού λειτουργεί με συγκεκριμένους κανόνες και αρχές μη δίνοντας το δικαίωμα σε κανέναν και σε τίποτα για το αντίθετο και επειδή αμφισβητήθηκε η ηθική μας και οι αρχές μας, σήμερα η διοίκηση του Μολαϊού παραιτείται σύσσωμη και προκηρύσσει έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα αρχαιρεσίες.

Πρώτη Γενική Συνέλεση στις 10 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00 πμ στην αίθουσα του Δήμου Μονεμβασίας (πρώην Ξυνού).

Αν δεν υπάρξει απαρτία η δεύτερη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη στις 13 Μαΐου 2015 και ώρα  19:00 μμ στην ίδια αίθουσα.

Αν δεν υπάρξει απαρτία η τρίτη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Παρασκευή  στις 15  Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 μμ στην ίδια αίθουσα.

Αν δεν υπάρξει απαρτία η τέταρτη  Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη  στις 20 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 μμ στην ίδια αίθουσα .

Αν δεν υπάρξει απαρτία η πέμπτη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Παρασκευή  στις 22 Μαΐου  2015 και ώρα 19:00 μμ στην ίδια αίθουσα.