ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου: Πανέτοιμος για τη μάχη των μπαράζ ανόδου. Δήλωση Προέδρου

Την Κυριακή αρχίζει η διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, με αγώνες Κυριακή-Τετάρτη. Ο πρωταθλητής Αργολίδας ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ξεκινάει στο γειτονικο Άστρος.

Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει, με στόχο την Γ’ Εθνική. Ενας στόχος δύσκολος, αλλά όπως απέδειξαν στο φετινό πρωτάθλημα, όταν όλα φαίνονταν χαμένα, δεν εγκατέλειψαν τη μάχη, συνέχισαν ως το τέλος και δικαιώθηκαν.

Ο πρώτος στόχος που ήταν το πρωτάθλημα επετεύχθη, οπότε χωρίς άγχος πλέον και με τον τίτλο του αουτσάιντερ ετοιμάζονται το τελευταίο δάστημα. Την προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις γίνονταν πρωϊ-απόγευμα (σε μια μίνι προετοιμασία) και αυτή την εβδομάδα καθημερινά το απόγευμα.
Το προηγούμενο Σάββατο έπαιξαν φιλικό με τον ΠΑΣ Κόρινθος, ενώ είχαν προγραμματίσει κι ένα φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου, το οποίο όμως ματαιώθηκε μετά την απόφαση της διοίκησής του να διακόψει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για φέτος.

Ο Δημήτρης Μπατάκος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους οι Μουζακιώτης, Μουσταφά και με 22 παίκτες η ομάδα ετοιμάζεται για το Άστρος.

“Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Τον πρώτο μας στόχο τον πετύχαμε. Σε αυτή την διαδικασία άλλοι είναι τα φαβορί (Κυπαρισσία, Σπάρτη), εμείς θα παλέψουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Μάριος Ρέσκος.

ΠΗΓΗ: http://www.argonafplia.gr/