Πανθυρεατικός – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 1 – 0. Δηλώσεις (βίντεο)
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την βαθμολογία του ομίλου και τις πρόγραμμα των 6 αγωνιστικών
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα φετινά μπαράζ ανόδου στη Γ” Εθνική ο Πανθυρεατικός. Οι πρωταθλητές Αρκαδίας επιβλήθηκαν, στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο του Αστρους, του Κουτσοποδίου με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ιατρίδη, στο 34′, με κοντινό πλασέ. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ισορροπημένο με τον Πανθυρεατικό όμως να ξέρει τι ζητά και πως θα το κατακτήσει, αφού όσο περνούσε ο χρόνος και πλησίαζε προς τη νίκη έδωσε χώρο στους πρωταθλητές Αργολίδας, που στο διάστημα 75′-85′ πίεσαν ασφυκτικά δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες.
Ετσι η ομάδα του Αστρους, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Σπάρτη, που ηττήθηκε, επίσης, με 1-0 στην Κυπαρρισία, και αν και από εκεί γυρίσει με θετικό αποτέλεσμα, σίγουρα θα βλέπει με περισσότερη αισιδοδοξία τη φετινή της προσπάθεια.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πανθυρεατικός: Σούρσος, Σακελλαράκης, Μπάρλας, Σαμαρτζής, Αδάμης, Καπράνος, Ιατρίδης, Αδάμης, Μπάρλας, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου: Κομπόσης, Διαμαντης, Καρανάσιος, Μπόμπος, Φιλης, Αντωνιάδης, Αϊβαλιώτης, Καζας, Καστρίτης, Κουτσοδήμος, Σαρρής.

ΠΗΓΗ: http://astrosnews.gr/