Μπάρδης: «Η ομάδα θα νικήσει για τον κόσμο μας». Καμίνι το γήπεδο

Καυτή θα είναι η ατμόσφαιρα το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Σπάρτης με αντίπαλο την ομάδα του Άστρους με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να είναι έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι. Απόψε βρέθηκαν όλοι μαζί στον «Παρθενώνα» για το βραδινό γεύμα και έδωσαν όρκο τιμής και νίκης.

Ο Δημήτρης Μπάρδης μιλώντας στο Report24 έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της Σπάρτης να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο γεμίζοντας τις κερκίδες ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα πάρει τη νίκη για τον κόσμο της βάζοντας τις βάσεις για την άνοδο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε.

«Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Σπάρτης στην διαδικασία των μπαράζ και όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια των παικτών. Το παιχνίδι της Κυπαρισσίας ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που υπάρχει αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι η νίκη και οι πρώτοι 3 βαθμοί απέναντι στον Πανθυρεατικό. Η φανέλα της ομάδας είναι βαριά όπως και η ιστορία μας μεγάλη. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θα τα δώσουμε όλα για την Άνοδο»

Στο ερώτημά μας για το θέμα της ένστασης που έκανε ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στον Πανθυρεατικό σημείωσε.

«Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στην ομάδα μας κοιτάζοντας τα παιχνίδια ένα – ένα ξεχωριστά. Είμαστε η καλύτερη ομάδα των Μπαράζ και θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Η χρονιά και η άνοδο στην Γ Εθνική είναι δικιά μας.»

Γ.Π

000

 

ΠΗΓΗ: report24.gr