Λακωνικό ποδόσφαιρο: Να βοηθήσουμε όλοι την Α.Ε. Σπάρτη σε αυτή τη προσπάθεια

Στον τίτλο στη θέση της Α.Ε. Σπάρτη θα ήταν το όνομα του κάθε πρωταθλητή Λακωνίας που συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ κατηγορία.

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας, από μικροί μέχρι τα γεράματα είμαστε αφοσιωμένοι στη μπάλα είτε παίζοντας είτε παρακολουθώντας.  

‘Εφτασε η ώρα να υποστηρίξουμε την ομάδα της Λακωνίας σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός σε αυτή τη προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού Γυθείου, του Μολαϊκού, της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου και όλων των ομάδων να έρθει στο γήπεδο να βοηθήσει μια Λακωνική ομάδα που προσπαθεί να ανεβάσει το Λακωνικό ποδόσφαιρο στις μεγάλες κατηγορίες.

Μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων με μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κάνουν μια προσπάθεια την οποία επιβάλλεται να υποστηρίξουμε όλοι με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε.

Με μεγάλη μου ευχαρίστηση είδα όλες τις ομάδες μέσα από το isports.gr να εύχονται καλή επιτυχία στην Α.Ε. Σπάρτη και άνοδο στη Γ’ Εθνική, ξεκινώντας από την Πρόεδρο του μεγάλου αντιπάλου Ολυμπιακού Γυθείου Κατερίνα Κολοκοτρώνη. Αυτό δείχνει υγεία και μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον του ποδοσφαίρου στο νομό μας.

Παρατηρώ καθημερινά σχεδόν όλα τα MME ενημέρωσης της Μεσσηνίας, της Αργολίδας και της Αρκαδίας και βλέπω στη Μεσσηνία μια απίστευτη συσπείρωση όλων των ποδοσφαιρικών δυνάμεων στο να σπρώξουν τη Κυπαρισσία στη Γ’ Εθνική.  Kάτι το οποίο γίνεται και στην Αργολίδα με το Κουτσοπόδι.

Διαβάζω συνεχώς υποτιμητικές δηλώσεις για το Λακωνικό ποδόσφαιρο το οποίο είμαστε ΕΜΕΙΣ και αυτό πρέπει να μας πεισμώσει όλους και να μας ωθήσει στο να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο τις ομάδες που διαφημίζουν το ποδόσφαιρο της Λακωνίας (Α.Ε. Σπάρτη, ΑΣΑΑ Μάνη).

Ο αγώνας για την ανάπτυξη του Λακωνικού ποδοσφαίρου μας αφορά όλους και επιβάλλει να αγωνιστούμε ενωμένοι για την επίτευξή του.

‘Οπως έγινε πέρυσι στους αγώνες μπαράζ και φέτος στο πρώτο αγώνα της ομάδας στη Κυπαρισσία έτσι και αύριο το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης επιβάλλεται να είναι κατάμεστο από Λάκωνες φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

‘Ενα ζευγάρι ταξίδεψε από το Σικάγο για να παρακολουθήσει τον αγώνα στη Κυπαρισσία!

Να κατακλύσουμε το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και να γίνουμε ο 12ος παίκτης οδηγώντας την ομάδα στη νίκη που χρειάζεται για να κάνει το πρώτο βήμα από τα πέντε που απαιτούνται για τη Γ’ Εθνική.