Στo γήπεδο της Κυπαρισσίας ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας. Κόπηκαν 975 εισιτήρια!

0
286

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Κυπαρισσίας με την Σπάρτη παρακολούθησε την Κυριακή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος κατάγεται από τη Λακωνία.

Τον Σεβασμιώτατο κατά την είσοδο του έσπευσε να τον ασπαστεί ο πρόεδρος της Κυπαρισσίας, κ. Γ. Φωτεινός.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος (κατά κόσμον Αλέξανδρος Σταυρόπουλος) γεννήθηκε στον Βλαχιώτη Λακωνίας το 1959. Απόφοιτος της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας και πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Χειροτονήθηκε διάκονος από τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ το 1982 και πρεσβύτερος το 1987, οπότε και διορίστηκε Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας στις 17 Μαρτίου 2007.

Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας βρέθηκαν επίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδης Σταθόπουλος μαζί με τον Β” αντιπρόεδρο Άγελλο Γεωργόπουλο.

1

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία κόπηκαν 975 εισιτήρια, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 1300 θεατές, αναμεσα τους ήταν και 300-400 Λάκωνες και θεατές από πολλές περιοχές της Τριφυλίας. Τα έσοδα από τον αγώνα ανέρχονται στα 10.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: gargalianoionline.gr