Κατέθεσε ένσταση το Κουτσοπόδι!

Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Αδάμη στον αγώνα με τον Πανθυρεατικό και πλέον διεκδικεί το παιχνίδι στα χαρτιά μιας και στον αγωνιστικό χώρο ηττήθηκε με 1-0.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Αργολίδας αποφάσισε να διεκδικήσει το δίκιο της κάνοντας ένσταση! Ο Πανθυρεατικός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση και να μην χάσει έτσι εύκολα το τρίποντο της πρεμιέρας των αγώνων μπαράζ για τη Γ Εθνική.

 

Το χρονικό της υπόθεσης…

 

Ο Γιάννης Αδάμης, είναι η αλήθεια ότι είχε αποβληθεί στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας, κόντρα στη Δόξα Μεγαλόπολης.

 

Στον Πανθυρεατικό θεώρησαν ότι ο Αδάμης είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί, αφού – όπως συνέβη σε ανάλογη περίπτωση και την περσινή χρονιά – η τιμωρία του μετρά από την επόμενη χρονιά, καθώς τα μπαράζ θεωρούνται διαφορετική διοργάνωση.

 

Οπως είπαν στον Πανθυρεατικό, ο Μπάρλας είχε αποβληθεί στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά η ομάδα είχε ενημερωθεί ότι είχε το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ και εξέτισε την ποινή του στα φετινά παιχνίδια Κυπέλλου.

 

Πλέον, αυτό που αναμένεται να διαπιστωθεί είναι τι ισχύει για το συγκεκριμένο ζήτημα, ποια ενημέρωση υπήρχε από την ΕΠΣ Αρκαδίας και αν τελικά ο Πανθυρεατικός, που είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει το θέμα και στην ΕΠΟ, χάσει τους βαθμούς που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Από την ΕΠΣ Αρκαδίας ανέφεραν ότι όλα τα σχετικά έγγραφα της προκήρυξης του πρωταθλήματος και του πειθαρχικού κώδικα είχαν αποσταλεί στην ομάδα του Αστρους πριν από την έναρξη των μπαράζ. Το Κουτσοπόδι είχε προθεσμία 48 ωρών για να καταθέσει ένσταση και να διεκδικήσει το παιχνίδι στα χαρτιά μέχρι την Τρίτη (12/5), πράγμα που έκανε.

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr