Στοιχηματικές προτάσεις Γιουρόπα Λιγκ, Φάινολ Φορ (Ευρωλίγκα)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το κερδισμένο μας στοίχημα 807 απόδοση!

Με δικαίωσε η εκπληκτική Γιουβέντους στη πρόκρισή της στο 2.00 απόδοση. Είχα γράψει αμέτρητες φορές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατακτά το τρόπαιο φέτος άρα γιατί να πάει τελικό;

Πάμε στα σημερινά. Αξιοσημείωτο ότι αν περάσει και η Ντνίπρο στο τελικό, δύο ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Στο Φιορεντίνα-Σεβίλλη αξίζουν το over 10,5 κόρνερ στο 2.00 (20 κόρνερ) και τις over 4,5 κάρτες στο 1.55 (4 κάρτες) ενώ στον αγώνα της Ουκρανίας θα στηρίξω τους Ουκρανούς να προκριθούν στο 2.50 (1 – 0) ή την διπλή ευκαιρία στο 1Χ στο 1.93 (1 – 0). Από τον ίδιο αγώνα κρατώ το over 4,5 στις κάρτες (9 κάρτες)και το πρώτη στα 5 κόρνερ Νάπολι στο 1.57 (Νάπολι πήρε 10).

dni_panigirismoi

Στο μπάσκετ ο Θρύλος παίζει με την πελάτισσα ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής και το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό στο 6.50 και την Φενερμπαχτσέ στο 8.00 απόδοση. Ακόμη και να το σηκώσουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν γίνεται να πληρώνουν 2.30 και 2.40 για να κερδίσουν δύο αγώνες σε δύο ημέρες.

Επίσης στο +6,5 Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ αξίζουν η ακόμη και σε μεγαλύτερο χάντικαπ +9,5 ή +10,5.

Καλή επιτυχία και ο Ολυμπιακός να γυρίσει με το τρόπαιο από την Μαδρίτη

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την ανάλυση του Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους

Από το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας Ανάλυση Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, στοιχηματικές προτάσεις

Σχόλιο isports.gr: Δεν πρόλαβα να γράψω κάτι για το Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης αλλά επιλέγω το πρόκριση Γιουβέντους στο 2 απόδοση μετά και το 2 – 1 του πρώτου αγώνα και την εικόνα των δύο ομάδων. Θεωρώ ότι η Γιουβέντους το λιγότερο ένα γκολ στην Ισπανία θα το βγάλει και ο διπλασιασμός στη πρόκριση μου κάνει. Εξάλλου η Ρεάλ Μαδρίτης δεν το σηκώνει πάλι φέτος άρα γιατί να πάει και τελικό; Είναι μια σημαντική παράδοση αυτή όπου ίδια ομάδα δεν σηκώνει τη κούπα δύο συνεχόμενες χρονιές όπως και το γεγονός ότι η Ρεάλ δεν είχε νικήσει στη Ιταλία για 51 χρόνια!