Αγγελόπουλος: “Ήρθαμε για να το πάρουμε”

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις που έκανε λίγα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού, στο BarclayCard Center. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για όσα έχει καταφέρει η ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας πως “ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία εφταετία. Ό,τι κι αν γίνει εδώ, αυτό δεν αλλάζει”, για να συνεχίσει λέγοντας:

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε να το πάρουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Η ΤΣΣΚΑ έχει πενταπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Θα μιλάμε για άθλο, αν τα καταφέρουμε“, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τα μυστικά της επιτυχίας, σχολίασε ότι “θα σας το πούμε το βράδυ της Κυριακής“.

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Τόμιτς ανέφερε ότι “είναι πολύ όμορφο που βρισκόμαστε πάλι εδώ. Η ομάδα είναι έτοιμη. Έχουμε δουλέψει πολύ. Έχουμε αυτοπεποίθηση! Η ομάδα είναι έτοιμη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά“, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον Ματ Λοτζέσκι, είπε: “Από την αρχή της χρονιάς είχαμε τόσα προβλήματα που πλέον δεν μας κάνει αίσθηση κανένας τραυματισμός και κανένα απρόοπτο συμβάν. Σίγουρα όμως ο Ματ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και τον χρειαζόμαστε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι καλά και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”

ΠΗΓΗ: euroleague.sport24.gr