Α.Ε. Σπάρτη-Κυπαρισσία: Κριτήρια ισοβαθμίας, ποινές

1896982_709271132528512_2813959582024477149_n

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία.

Αμέτρητες είναι οι ερωτήσεις αναφορικά με τα κριτήρια ισοβαθμίας, μια ισοβαθμία που θα είναι πραγματικότητα αν η Α.Ε. Σπάρτη νικήσει τον αγώνα της Τετάρτης και οι δύο ομάδες νικήσουν τους αγώνες με ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου εντός και Πανθυρεατικό εκτός και ισοβαθμήσουν στους 15 βαθμούς.

Σε ισοβαθμία ΔΕΝ μετρούν τα εκτός έδρας γκολ αλλά ο αριθμός των βαθμών στα μεταξύ τους και μετά ο αριθμός των γκολ. ο αγώνας στη Κυπαρισσία είχε λήξει 1 – 0 υπέρ της Μεσσηνιακής ομάδας. ‘Αρα αν η Α.Ε. Σπάρτη νικήσει με 1 γκολ διαφορά τότε πηγαίνουμε σε ΜΟΝΟ αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα ενώ αν η Α.Ε. Σπάρτη νικήσει με 2 γκολ διαφορά τότε έχει το πλεονέκτημα και ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

‘Ενας άλλος παράγοντας ο οποίος πιθανόν να επηρεάσει είναι οι ποινές. ‘Ενας ποδοσφαιριστής χάνει την επόμενη αγωνιστική αν συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες η δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Συνεπώς βλέποντας το πρόγραμμα σε πιθανό ΜΟΝΟ αγώνα μπαράζ ενδέχεται οι ομάδες να αγωνιστούν με απουσίες αφού ο Α.Ο. Κυπαρισσίας ταξιδεύει στο Άστρος (υπήρχε ένταση στο χθεσινό αγώνα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο) τελευταία αγωνιστική ενώ η Α.Ε. Σπάρτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.  

Στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής οαποβλήθηκε ο Γκίτζιας για την Α.Ε. Σπάρτη και ο Κόλλιας για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Aναλυτικά η βαθμολογία και το πρόγραμμα καθώς και τα αποτελέσματα

telos_3is_mparaz_as

ppe_prog