ΟΦΗ: Mε 600 χιλ. στη Γ’ Εθνική

0
190

Ο Νίκος Μαχλάς απουσίαζε από τη ΓΣ του ΟΦΗ, όπου εφτά επιχειρηματίες γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον να επαναφέρουν τους «Ομιλίτες» εκεί που ήταν. Με 600 χιλιάδες στη Γ’ Εθνική οι Κρητικοί.

Απών από τη Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ, η οποία διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ, ήταν ο Νίκος Μαχλάς. Κάτι που προκάλεσε αίσθηση σε όσους έδωσαν το παρών εκεί, που ήταν αρκετοί. Πρόκειται για τους επιχειρηματίες Αντώνη Καράτζη, Νίκο Τσακαλάκη, Αντύπα Σηφάκη, Παντελή Σαπουνάκη, Μανώλη Παπακαλιάτη, Γιάννη Πολεμαρχάκη και Μανώλη Μανωλιδάκη.

Οι εφτά προαναφερθέντες γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν το δύσκολο έργο να επαναφέρουν τους «Ομιλίτες» εκεί που ήταν. Αυτό έγινε μέσω του Αντύπα Σηφάκη, ο οποίος προανήγγειλε τη συμμετοχή της ομάδας του Ηρακλείου στη Γ’ Εθνική με σημείο έναρξης τις 600 χιλιάδες ευρώ. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, για να οριστικοποιηθεί τόσο η κατηγορία που θα δώσουν το παρών οι Κρητικοί, όσο και το νέο διοικητικό σχήμα.

«Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης.

Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα. Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράσταση σας. Αν παραμείνει στη Β’ Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β’ Εθνική και μετά στη Super League. Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ. Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία.

Ήλθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ’ ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά.

Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ’ Εθνική», ανέφερε ο Σηφάκης στην ομιλία του στη ΓΣ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr