Play off: Σπαρτιατικός – ΣΔΥ Τρίπολης αύριο στις 19:00 στο κλειστό Σπάρτης

20150207_192628

Την ερχόμενη Τετάρτη 20/5 ξεκινάει την προσπάθεια της η ομάδα μπάσκετ του Σπαρτιατικού στον 1ο ημιτελικό των play off  του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που οδηγούν στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Συγκεκριμένα, υποδέχεται στις 7:00 μ.μ. την ομάδα των Δρομέων Τρίπολης και με νίκη κάνει το 3-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, δεδομένου ότι ήδη προηγείται με  2-0 νίκες από την κανονική περίοδο, και προκρίνεται στον μεγάλο τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό, η ομάδα της Καλαμάτας 80 υποδέχεται τον Γ.Σ. Μεσσήνης και θέλει κι αυτή άλλη μια νίκη για να κάνει το 3-0. 

Ο Σπαρτιατικός καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να βρεθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Σπαρτιατικού αποτελεί το έτερο σημαντικό αθλητικό γεγονός της ερχόμενης Τετάρτης  αφού δυο ώρες νωρίτερα η ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε. Σπάρτη θα δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης εναντίον της Κυπαρισσίας με στόχο την νίκη και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία οι φίλαθλοι της πόλης μας, μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, να μεταβούν στο Κλειστό Γυμναστήριο για να βοηθήσουν με την παρουσία τους και την ομάδα μπάσκετ του Σπαρτιατικού.