ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου – Πανθυρεατικός 2 – 2 (βίντεο)

0
84

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο

 

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, άρα δεν είχε και το άγχος, νέα πρόσωπα χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα ο Δ.Μπατάκος, είχε ευκαιρίες, ειδικά μετά το 2-0 να πετύχει κι άλλο γκολ, όμως τρεις φορές ο Κουτσοδήμος από πλεονεκτικές θέσεις έστειλε τη μπάλα έξω, όπως και ο Αϊβαλιώτης.

Στο 6′ προσπάθεια του Κουτσοδήμου από αριστερά και κάθετη μπαλιά για τον Καστρίτη, που πρόλαβε και πλάσαρε τον Σούρσο ανοίγοντας το σκορ.  

Στο 58′ μετά από σύγχιση στη περιοχή του Άστρους, από τη μικρή περιοχή ο Καστρίτης με πλασέ σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0.

Στο 64′ μετά από σέντρα-σουτ του Γ.Μπάρλα από δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ.
Στο 70′ σέντρα του Χάρμπαλη από δεξιά, σουτ του Αγγελόπουλου και το 2-1.

Στο 80′ σέντρα του Πολυμενάκου από δεξιά, και ο Αρδάμης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αντωνιάδης και στις καθυστερήσεις ο Ψύχος με απευθείας κόκκινη για εξίβρυση αντιπάλου.

ΠΑΟΚ: Χατζηξενοφών, Διαμαντής, Καρανάσιος (65′ Αϊβαλιώτης), Φίλης (65′ Μπόμπος), Ψύχος, Αντωνιάδης, Μουσταφά, Καζάς, Δήμας (82′ Νάσσης), Κουτσοδήμος, Καστρίτης.

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Σούρσος, Β.Μπάρλας (65′ Χάρμπαλης), Πολυμενάκος, Αρφάνης (78′ Σακελλαράκης), Σαμαρτζής, Καπράνος, Ιατρίδης (46′ Γ.Μπάρλας), Αδάμης, Κ.Μπάρλας, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

ΠΗΓΗ: http://www.argonafplia.gr/